26 Ağustos 2008, 22:42:59
Deneyimli Üye
Üye No: 121
Teşekkür Sayısı: 596
« Yanıtla #30 : »
RESİMLE İLGİLİ AÇIKLAMA Evet arkadaşlar bu resim yüzünden intihar edenler vardır. BU RESİM YÜZÜNDEN KİMLER İNTİHAR EDER 1) Şizofrenler 2) Çok Hassas Olanlar 3) Depresyona zamanı geçirmiş kişiler. İNTİHAR ETMELERİNİN NEDENLERİ 1) Resme uzun süre bakarak birşeyler beklemeleri ve bozuk piskolojide oldukları için resmi farklı boyutlarda farklı biçimlerde görmeleri. (Tamamen Rahatsızlıklarından Dolayı) 2) Resme bakmayı bitirdikten sonra , yerde devamlı resimdeki kızı hayal etmeleri ve yanlarından önlerinden geçen herkesin yüzünü bu kızın yüzü gibi görmeleri. 3) İNTİHAR: Yine hastalıklarından dolayı kızla konuştuklarını sanmaları (biz o kişiyi görürken bize kendi kendine konuşuyormuş gibi geliyor) kızdan büyük ihtimal ölüm emri gibi halisinasyonlar gördükleri tahmin edilmektedir. ayrıca yunan mitolojisine göre uzun süre gözlerine bakanı lanetliyomuş.o yüzden taş kesiliyolarmış.bu yüzden bi müzede bunun kafası ters duruyomuş(tersten bakınca etkilemiyomuş) medusa ya benzetilmiş kız..
ressamsema BAKTIĞIMIZ KONULARA YORUM YAPMADAN GEÇMEYELİM. NETİCEDE EMEK VERİLMİŞTİR.EMEĞE SAYGI DUYALIM.
Robot Moderatör
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
28 Ağustos 2008, 01:30:21
Bizler Namaz Kılmaktan Ayakları Şişen Bir Peygamberin,Uyumaktan Gözleri Şişen Ümmetiyiz..
Genel Moderator
Üye No: 7325
Teşekkür Sayısı: 361
~~€d€p y@ hU~~
« Yanıtla #31 : »
evet o medusa denen şeyde yere batan sarnıcında yani istanbulda ve çok saçma bir inanç saçları yılan felanhikayesi aynen şu hatırladığım kadarıyla yazayımmm... medusa güzel ve alımlı biridir kendiyle övünürr ve zeusun oğlu perseus(muydu neydi) işte onu seviyormuşş... bu arada athenada perseusu sevmekteymişş..athena bu yüzden medusayı kıskanırmışş.. bu nedenle athena medusanın saçlarını yılana çevirir..ve ona bakan herkez taşa dönmüştür daha sonralarıda perseus medusanın başını keser ve onun gücünden yararlanarak pek çok düşmanını yenmiştir.. böyle bir saçmalıkk iştee medusanın hikayesi ters konulmasının sebebide bakanların taş kesilmemesiymişşş mitolojide çokk ilginçç şeyler var yaa
***ß!r!c!k***' Adlı Üyenin İmzası
***€d€p ß!r t@c !m!$ nUr-! Hüd@'d@n*** ***g!y 0l t@cı €m!n 0l h€r ߀l@d@n*** “Allah bir güçlükten sonra bir kolaylık yaratacaktır.” (Talak:7)
28 Ağustos 2008, 08:11:19
ÜNAL KARTAL
Genel Moderator
Üye No: 5336
Teşekkür Sayısı: 814
[<<black-hawk>>]
« Yanıtla #32 : »
ünaaall44' Adlı Üyenin İmzası
Bir çift yeşil göz yüzünden içimde bir sonbahar acıyor; öyle acıyor ki, acılar acısız kalıyor, mevsimler üstüme devriliyor,kışlar kışsız kalıyor...
İşimiz,Gücümüz Paylaşmak...!!!
28 Ağustos 2008, 08:16:05
28 Ağustos 2008, 08:27:07
Yeni Üye
Üye No: 9683
Teşekkür Sayısı: 0
« Yanıtla #34 : »
arkadaslar yorumların hepsini okudum ama ressamsema nın en guzeliydi.ama bir seyi halen farketmediniz değilmi bakın elekçi adminin profil resmine ben ona bakınca asıl o zaman urktum (beni bu pis dunyaya niye getirdiniz) der gibi bakıyor ama yine de şirin değilmi?
gulbhr BAKTIĞIMIZ KONULARA YORUM YAPMADAN GEÇMEYELİM. NETİCEDE EMEK VERİLMİŞTİR.EMEĞE SAYGI DUYALIM.
28 Ağustos 2008, 09:30:22
Deneyimli Üye
« Yanıtla #35 : »
ressamsema BAKTIĞIMIZ KONULARA YORUM YAPMADAN GEÇMEYELİM. NETİCEDE EMEK VERİLMİŞTİR.EMEĞE SAYGI DUYALIM.
28 Ağustos 2008, 09:32:35
Deneyimli Üye
« Yanıtla #36 : »
28 Ağustos 2008, 09:33:35
Deneyimli Üye
« Yanıtla #37 : »
28 Ağustos 2008, 09:36:35
Deneyimli Üye
« Yanıtla #38 : »
ama bu intihar ettirebilir ya..bu ne böyle içim bi tuhaf oldu
28 Ağustos 2008, 09:57:21
Aktif Üye
Üye No: 3829
Teşekkür Sayısı: 166
« Yanıtla #39 : »
arkadaslar hakkınızı helal edin ben uuuuzzzuuunnnn uuuzzzzuuuuuunnnnn baktım ama bişey bulamadım yine intahar etmeye karar verdim. uçuyoooorrrrrummmmmmmmmmmmm aaaaaaaaaaaaaa................ aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...................................................
mkezman BAKTIĞIMIZ KONULARA YORUM YAPMADAN GEÇMEYELİM. NETİCEDE EMEK VERİLMİŞTİR.EMEĞE SAYGI DUYALIM.
28 Ağustos 2008, 12:11:11
Oyun pro.
Aktif Üye
Üye No: 9083
Teşekkür Sayısı: 60
bizim ailemiz
« Yanıtla #40 : »
ortamkaos' Adlı Üyenin İmzası
28 Ağustos 2008, 13:44:35
bilgi küpü
Deneyimli Üye
Üye No: 5455
Teşekkür Sayısı: 914
birlikte forum olmadan hayat olmaz
« Yanıtla #41 : »
hiç bişeyde olmuyor
intihar edende hastaymış
bilgi küpü' Adlı Üyenin İmzası
28 Ağustos 2008, 13:46:50
bilgi küpü
Deneyimli Üye
Üye No: 5455
Teşekkür Sayısı: 914
birlikte forum olmadan hayat olmaz
« Yanıtla #42 : »
ben bu resme inanırım
çünkü kadir inanır
« Son Düzenleme: 28 Ağustos 2008, 13:47:20 Gönderen: bilgi küpü »
bilgi küpü BAKTIĞIMIZ KONULARA YORUM YAPMADAN GEÇMEYELİM. NETİCEDE EMEK VERİLMİŞTİR.EMEĞE SAYGI DUYALIM.
28 Ağustos 2008, 15:51:31
Üye
Üye No: 9315
Teşekkür Sayısı: 6
« Yanıtla #43 : »
Tahminim oki kızdan hoşlanıpta kavuşamayanlar intihar ediodur baska bi açıklaması olamaz.
Verminaard BAKTIĞIMIZ KONULARA YORUM YAPMADAN GEÇMEYELİM. NETİCEDE EMEK VERİLMİŞTİR.EMEĞE SAYGI DUYALIM.
07 Ekim 2008, 08:18:30
Yeni Üye
Üye No: 12904
Teşekkür Sayısı: 1
« Yanıtla #44 : »
yaaaaaaaaaaaaaaaa ne alaka her güzeli görünce intar etselerdi beni gören herkes intar ederdi
gelincik BAKTIĞIMIZ KONULARA YORUM YAPMADAN GEÇMEYELİM. NETİCEDE EMEK VERİLMİŞTİR.EMEĞE SAYGI DUYALIM.