Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
  BirlikteForum. Kültürel Bilgi Paylaşım Platformu > Kültür & Sanat & Tarih > Türk Dili ve Edebiyatı > Birlikte Yorum... > 

ÜÇÜNCÜ KİTABIMIZ "UÇURTMA AVCISI"...

Konu Bilgileri
Konu BaşlıgıKonu: ÜÇÜNCÜ KİTABIMIZ "UÇURTMA AVCISI"...
Cevap SayısıCevap Sayısı: 40 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 1868 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1] 2 3 4 5 İleri  Hepsi   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: ÜÇÜNCÜ KİTABIMIZ "UÇURTMA AVCISI"...  (Okunma Sayısı 1868 defa)
01 Temmuz 2009, 13:34:27
Süper Üye
*
Üye No: 6300
Teşekkür Sayısı: 1376

« :»

Arkadaşlar, birinci kitabımızda İstanbul'da tarihi bir yolculuk yaptık. İkinci kitapta İran dolaylarında gezindik. Bu kitabımızda da Afganistan'a uçalım diyorum...

375 sayfalık bu kitabı ben hayatın sorumlulukları ile birlikte bir sabah başladım ertesi gün gece bitirmiş olarak uyudum. Kitabı okurken "öfkeleneceksiniz" bazen öyle öfkeleneceksiniz ki kitabı elinizden bıraktığınız anlarda kitabın gerginliği "yüzünüze" yansıyacak...  Bunu taahhüd ediyorum... Yalnız özellikle ilk 200 sayfada öfkelendiğiniz yerlerde kendinizi yoklamayı da ihmal etmeyiniz. Bazen bizim verdiğimiz o an için önemsiz bazı küçük kararların sonuçları, küçük bir kartopunun karlarda yuvarlanarak dev bir hale gelmesi ve belki aşağılarda bulunan bir kulübeyi yıkıp geçmesi gibi  tahminimizin de ötesinde hasarlara sebep olabiliyor....

Elinizden bırakmadan okuyacağınızı umuyorum.

Yalnız burası çok önemli. Bu kitap tüm dünyada satış rekorları kıran bir kitap. Kitapta doğrular ile yanlışlar içiçe. Bazı ilaçlar vardır, bünyede bir yerleri tamir ederken hiç farkettirmeden bir yerleri bozar... Bu kitap da öyle. Sonrasında kesin olarak bazı yerlerle ilgili "üstadların" düzeltmeleri ve ilacın bünyeye vereceği hasarı onarmaları gerekiyor...

Afganistan doğumlu Amerikalı yazar Halit Hüseyni'nin (Khaled Hosseini) ilk romanı. 2003 yılında yayınlanan kitap bir Afgan tarafından İngilizce yazılmış ilk romandır.

Eğer kitaba ciddi bir itiraz olmazsa "20 TEMMUZ 2009 da da yorumlara geçelim. Ama mutlaka yorumlara geçelim oldu mu? Smiley
KILÇIK' Adlı Üyenin İmzası

KÜÇÜK BİR HATAYI BÜYÜTMEK İSTİYORSAN, O HATAYI SAVUN...                                                                                                        LENİN

01 Temmuz 2009, 13:56:58
Birlikte Üyesi
*
Üye No: 13796
Teşekkür Sayısı: 201

« Yanıtla #1 :»

İkinci tur biraz sönüktü ama sınavlara falan denk gelmişti öğrenciler için. bende başka nedenlerden dolayı katılamamıştım. İnşALLAH Bismillah diyip başlayalım ve yaz aylarını değerlendirmiş olalım. 20 temmuz gayet uygun bir süre. inşALLAH katılıyorum.

01 Temmuz 2009, 14:06:48
====>Ş;m@!<====
Aktif Üye
*
Üye No: 2809
Teşekkür Sayısı: 1459

« Yanıtla #2 :»

KILÇIK abi bu sefer senin için ben de okumaya çalışacağım.Çünkü öncekiler benim yaşıma göre çok ağIrdı ama bu öyle görünmüyor..
şimal' Adlı Üyenin İmzası

''Çıktığın yolda ,bugün yelken açık ,yapayalnız,
Gözlerin arkaya çevrilmeyecek ,pervasız,
Yürü ! Hür maviliğin bittiği son hadde kadar!...
İnsan alemde hayal ettiği müddetçe yaşar.''

01 Temmuz 2009, 14:15:02
Birlikte Üyesi
*
Üye No: 13796
Teşekkür Sayısı: 201

« Yanıtla #3 :»

Şimalciğim sende yaşının duygularıyla farklı şeyler yakalayabilirsin. Büyüklerin göremediği şeyleri görebilirsin.

01 Temmuz 2009, 14:55:53
Birlikte Üyesi
*
Üye No: 22004
Teşekkür Sayısı: 614

« Yanıtla #4 :»

Hayırlı uğurlu olsun  Smiley
KüMe' Adlı Üyenin İmzası

DÜNYA DÜZDÜR
İNEKLER UÇAR
NÜKLEER ZARARSIZDIR...
01 Temmuz 2009, 15:01:52
Aktif Üye
*
Üye No: 10610
Teşekkür Sayısı: 662

« Yanıtla #5 :»

Ön bilgileri çok ilginç.Okumak için sabırsızlanıyorum. Smiley
hasmetvu' Adlı Üyenin İmzası

Geçmişten adam hisse kaparmış... Ne masal şey!
Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi?
Tarih 'i tekerrür diye tarif ediyorlar;
Hiç ibret alınsaydı, tekerrür mü ederdi?

Mehmet Akif
01 Temmuz 2009, 17:10:00
Aktif Üye
*
Üye No: 15841
Teşekkür Sayısı: 1012

« Yanıtla #6 :»

bende katılıyorum ama bu sefer gerçekten katılıyorum yani kuyacağım yorum mevzusuna gelince bilemiyorum
irmhcr' Adlı Üyenin İmzası

01 Temmuz 2009, 17:14:53
====>Ş;m@!<====
Aktif Üye
*
Üye No: 2809
Teşekkür Sayısı: 1459

« Yanıtla #7 :»

Alıntı:msknz38 tarafından gönderildi.
Şimalciğim sende yaşının duygularıyla farklı şeyler yakalayabilirsin. Büyüklerin göremediği şeyleri görebilirsin.

İnşALLAH  Smiley

Alıntı:irmhcr tarafından gönderildi.
bende katılıyorum ama bu sefer gerçekten katılıyorum yani kuyacağım yorum mevzusuna gelince bilemiyorum

İkimiz de katılacaz değilmi irmhcr.....!

01 Temmuz 2009, 17:15:34
Aktif Üye
*
Üye No: 15841
Teşekkür Sayısı: 1012

« Yanıtla #8 :»

bu sefer inş

ama yorum yapacağımı sanmıyorum

Sayfa: [1] 2 3 4 5 İleri  Hepsi   Yukarı git
  Yazdır  

BirlikteForum Etiketler
ÜÇÜNCÜ KİTABIMIZ "UÇURTMA AVCISI"...