ben geçen yıl oldum,septum deviyasyon..ameliyatta zaten bişey duymuyorsun..çıkınca biraz ağrı ve üşüme geliyo ama hemen ağrı kesici vuruyorlar geçiyo..burnunda tampon olduğundan nefes ağızdan alıyorsun,o yüzden ağzın kurur,sık sık su iç,dudaklarını ıslat..hapşurma olursa hemşire sana hapşurma iğnesi yapsın,öyle bi iğne var! yok felan derlerse iste yaptırt..çok rahatlatıyor..2. gün tampon çıkınca kuş gibi olursun ..bir güzel nefes alırsın mentollü mentollü..doğadaki tüm kokular burnuna dolar hastane çıkışı..çiçekler ağaçlar mis gibi simit kokusu...yeni doğmuş gibi olursun hayırlısıyla git gel kardeş...
« Son Düzenleme: 26 Ağustos 2008, 22:23:38 Gönderen: ressamsema »
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
ben geçen yıl oldum,septum deviyasyon..ameliyatta zaten bişey duymuyorsun..çıkınca biraz ağrı ve üşüme geliyo ama hemen ağrı kesici vuruyorlar geçiyo..burnunda tampon olduğundan nefes ağızdan alıyorsun,o yüzden ağzın kurur,sık sık su iç,dudaklarını ıslat..hapşurma olursa hemşire sana hapşurma iğnesi yapsın,öyle bi iğne var! yok felan derlerse iste yaptırt..çok rahatlatıyor..2. gün tampon çıkınca kuş gibi olursun ..bir güzel nefes alırsın mentollü mentollü..doğadaki tüm kokular burnuna dolar hastane çıkışı..çiçekler ağaçlar mis gibi simit kokusu...yeni doğmuş gibi olursun hayırlısıyla git gel kardeş...
Sizden bunları duymak çok iyi geldi bana ablacım.Çooook teşekkür ederim. Dediklerinizi unutmayacağım.Sizlerin duasını aldıktan sonra Allahın izniyle hiç birşey olmaz.
Allahın izni ile bir an önce iyileşip aramıza dönmen dileğiyle hepimizin duası seninle olucak . keşke her foruma uzun süre giremiyecek olan arkadaşlarımızda senin gibi haber verse mesela pelin uzun zamandır yok onu çok merak ediyoruz . en son hasta diye duyduk bir dahada haber alamadık inşAllah iyidir. tekrar geçmiş olsun Baashunter
Çok şükür amelyat oldum ve gayet başarılı geçti. Sema ablamın dediği gibi ölmedim ve conan10 a söz verdiğim gibi bulduğum ilk fırsatta haber verecektim.Bu zorluğuda atlattık çok şükür ilk Rabbimin sayesinde sonra sizin dualarınız ve hakkını ödeyemeceğim annemin sayesinde...
Herkese çok teşekkür ederim.Bu ailede olmaktan çok mutluyum...