arkadaşlar şimdi birbirimizi tanımaya yönelik bir konu başlatıyorum forumdaki kullanıcı adımızın hikayesini ve neden seçtiğimizi anlatacağız eminim eğlenceli olacak hadi kolay gelsin... (mendakka5'den bir uyarı aldım bu konunun daha önce açıldığına dair, bu durumdan dolayı özür dilerim ,aradım ama bulamadım, eğer böyle bir konu daha önce açıldıysa kaldırılmasını rica ederim )
« Son Düzenleme: 20 Temmuz 2008, 19:14:16 Gönderen: enessubasi4 »
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
benim kullanıcı adım enessubasi4 bunu seçmemin nedeni msn'den beri bu kullanıcı adını seçmem ve kullanmamdır adım soyadım geçiyor ve 4 uğurlu sayılarım arasında
adım kenan ilk okul yıllarında (yaklaşık 8-9 yıl önce)futbol turnuvaları düzenlenirdi. bende 10 numaralı formayı gydiğim zaman mükemmel oynuyordum.. ne hikmetse başka bir forma giydiğimde kendimi çok durgun hissediyordum.. ismimde kenan olmasından dolayı, buna uygun olsun diye conan derlerdi. formanın arkasın da da conan10 yazıyodu..
aslında benimki biraz hüzünlü some kind of monster metallicanın son albümü st anger dan bi sarkı ama oyle basit bi sarkı degil st anger henüz yapım asamasındayken metallica malesef dagılmanın esigine geldi bunun uzerine bi belgesel yaptılar bu belgeselin adıda iste bu sarkıdan geliyo yani some kind of monster bende hem sevdigim bi sarkı hemde grubu birbirine baglayan bi sarkı oldu onu cevremdekilere anlatmalıyım dedim ve metallicayı boylece bu nick ortaya cıkıverdi ayrıca benide tam anlamıyla acıklıyo (some kind of monster= bir cesit yaratık)
şaçlarım siyah uzun ve kıvırcıktı o aralar garanti bankasının bonus reklamları çıkmaya başladı ve ogün bugundur bonus diyolar nicklerimi de bonus olarak kullanıyorum (bir reklama çıkamadım ya ona yanıyorum)