bayağı oldu okuyalı tavsiye edilmeye müstahak bir eser son okuduğumuz kitap var oğlumla aynı kitabı okuduk dersi var o kitapla ilgili İNSAN NE İLE YAŞAR tolstoy un okunmasada olur
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Konusu Rahiblik yolunda hizli adimlarla ilerlerken Islami kefeden bi insanin,Müslüman olduktan sonraki yasadigi kabuslarla dolu zaman dilimlerinden bahsediyor .
Siddetle tavsiye ediyorum arkadaslar süper akici bir kitap.
bn en son çılgın turklere başlamıştım ama bitremedim vakit yok naparsın (bahanem bu=)
ben o kitabı iki gün önce bitirdim bi haftada bitirdim gündfe yüz sayfa sadece şimdi de 3,dünya savaşını okuyorum çok sewdim o kitabında bende ömrü üç gün
son okudugum kitap: "Onlar basroldeydi" (Faruk Mercan). Arastirma türünde yazilmis bir kitap. Türkiye`de son yillarda yasanmis siyasi ve toplumsal olaylari birinci agizlardan aktaran bir kitap. Meraklisina tavsiye ederim.
Sevgili Peygamberim-445 sayfa-Nurdan Damla Peygamber efendimiz (s.a.v). min hayatını baştan sona kadaranlatan,ayrıntıları hiç kaçırmayan ve mucizelerinide anlatan çok güzel bir kitaptı
« Son Düzenleme: 27 Ekim 2008, 20:49:49 Gönderen: şimal »
Sevgili Peygamberim-445 sayfa-Nurdan Damla Peygamber efendimiz (s.a.v). min hayatını baştan sona kadaranlatan,ayrıntıları hiç kaçırmayan ve mucizelerinide anlatan çok güzel bir kitaptı
bu kitabın güzel olmamasına imkan varmıki bunu okuduğun için baban sana bir hediye alırsa almamazlık yapma emi hakkettin çünküü
Amcacığım almıyo yaaa. Mesajımı yeni görmüş. Ben hediye alı bölümünü uzunnn uzunn okudum alırsın artık dedim. bana nededi biliyomusun: -Dersini çalış kız dedi.Zaten benden başka sana daha çok hediye alan varmı? dedi. .Biliyorum bana neden git dersini çalış dediğini başının etini yemeyeyim diye.
Amcacığım almıyo yaaa. Mesajımı yeni görmüş. Ben hediye alı bölümünü uzunnn uzunn okudum alırsın artık dedim. bana nededi biliyomusun: -Dersini çalış kız dedi.Zaten benden başka sana daha çok hediye alan varmı? dedi. .Biliyorum bana neden git dersini çalış dediğini başının etini yemeyeyim diye.
aslında böyle bir babaya sahip olmak en güzel ödüldür
Oda doğru.O gelmiş geçmiş en iyi baba dır.(hediyede alsaa) o benim biricik babam.Bi kızın yanında bile görsem kıskandığım babamı bırakırmıyım?O bana Allah (c.c.) tarafından gönderilen en güzel hediyede diye bilirim..
Oda doğru.O gelmiş geçmiş en iyi baba dır.(hediyede alsaa) o benim biricik babam.Bi kızın yanında bile görsem kıskandığım babamı bırakırmıyım?O bana Allah (c.c.) tarafından gönderilen en güzel hediyede diye bilirim..
konunun dışına çıkıyoruz biraz daha yazarsak kızın falan dinlemez siler bunları sen en iyisi okuduğun kitapları yaz diğerlerinde konu konuyu açara yaz