Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Bu kitabın hazırlanmasında şuanda ANITKABİR KİTAPLIĞINDA saklanan ve kamuoyuna açıklanmayan Atatürk'ün Dinler Tarihine ışık tutan araştırması öncülük etmiş...
Sergüzeşt-Samipaşazade SEZAİ Çok güzel bir kitap 9 yaşındaki Dilber,o yaşta hizmetçi oluyor öldüresiye dövülüyor,satılılyor ve 19 yaşına kadar böyle hayata dayanamıyor,kendini Nil Nehrine atıyor.
« Son Düzenleme: 22 Kasım 2008, 12:40:16 Gönderen: şimal »
Bu kitabın hazırlanmasında şuanda ANITKABİR KİTAPLIĞINDA saklanan ve kamuoyuna açıklanmayan Atatürk'ün Dinler Tarihine ışık tutan araştırması öncülük etmiş...
ilginç bir kitap okuyuncaaa buraya aktarıcam
Yeni gördüm de, o kitabı ben de okumuştum. Bu konuları merak ediyorsanız, güzel bir kitaptır. İçindekileri inanılır mı bilemem ama basit anlattığı için daha ayrıntılı kitaplara temel oluşturabiliyor.
Sergüzeşt-Samipaşazade SEZAİ Çok güzel bir kitap 9 yaşındaki Dilber,o yaşta hizmetçi oluyor öldüresiye dövülüyor,satılılyor ve 19 yaşına kadar böyle hayata dayanamıyor,kendini Nil Nehrine atıyor.
ewt çok güzel bir kitap ama başları çok sıkıcı geldi bana 1 hafta önce felatun beyle rakım efendiyi okdum şimdi ise halit ziya uşaklı gil in aşk-ı memnu hoca sağolsun okuyun not verecem dio
ewt çok güzel bir kitap ama başları çok sıkıcı geldi bana 1 hafta önce felatun beyle rakım efendiyi okdum şimdi ise halit ziya uşaklı gil in aşk-ı memnu hoca sağolsun okuyun not verecem dio
Banada ilk başları çok güzel gelmişti sonralarını zorla okudum...Kızı 2. satılışından sonra kitabı bıraksammı düşğnceleri oldu...