MRB arkadaşlar.herkesin muhakkak bildiği anlam dolu güzel sözleri vardır. buyrun bizimle paylaşın.konu aşk,ayrılık,özlem,hasret vs her şey olabilir. şimdiden paylaşan,paylaşmayan herkese teşekkürler...
Çocukken diz yaralarımıza ağlardık, şimdi ise kalp yaralarımıza... Bazen kırılan oyuncaklarımızın ardından gözyaşı dökerdik, şimdi kırılan umutlarımıza... Keşke şimdi çocuk olsak da ağladıklarımızı yeni bir oyuncak görünce unutabilsek...
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
benim sözüm değil ama çok güzel bir söz var onu yazmak istiyorum
Kalem sırra dokundu
Bazen beyaz bir sayfaya dokunur kalem.Bazen içli bir kalbe. Bazen de sırra...Bu dokunuş bir perdenin belki bin perdenin açılışıdır. Çevremizdeki olaylar bize bin bir fiske ile dokunurken bizim kayıtsız kalmamız düşünülemezdi. "Kalpten kalbe yol vardır."demiş atalarımız.BU yoldan yürüyüp aradaki madde engelini, cisim tünelini geçer ve diğer kalbe ulaşır yüreğimiz. Onun tik takına kurulur kalbin vuruşları.Tıpkı çalması beklenen bir saate kulak verişimiz gibi. İşte böyledir olayların gizemliakışına kurmak yürekleri..Bir kıpırtı,bir zil sesi,bir tıkırtı bizi uyandırır gaflet uykumuzdan.Ve sabaha erken açılır gözlerimiz. Gecenin mahmurluğundan silkinip ulaşırız gündüze. İşte Kalem Sıra Dokundu böyle bir uyanış için kalemin ucuyla sayfaya dokunur gibi gönül yaprağına minik bir temastır.Belki gönlü kanadına bir fiske konduruştur.Onu uyandırıp,metafizik bir ürperişle başlayan yolculuğu başlatmak için Muhammed İkbal'in;
"Derin uykuya dalan gonca uyan uyan kalk Nergis gibi gözün açıp etrafına bak Safa sarayımızı keder talan etti bak Kuşlar ötüyor uyan" deyiş gibi bir çağrıdır... Mehmet ERDOĞAN
Mehmet ERDOĞAN kalem sırra dokunda hikayesinde vardı çok hoşuma gitti hikayeleride çok güzel yaşanmış hikayeler olduğu için bazen içim sızlıyor okurken bazen okudukça okumak yaşanılanları hissetmek çok hoşuma gidiyor...
« Son Düzenleme: 22 Kasım 2008, 13:34:57 Gönderen: gül_güzeliii »
güzeldir belki bir geminin ardından bakmak.... bakıp hayal kurmak... güzeldir belki kayan yıldızlara bakıp dilek tutmak !!... tek güzel olmayan nedir biliyormusun ? ..... YANLIZ KALMAK !!!!!....
« Son Düzenleme: 22 Kasım 2008, 15:44:24 Gönderen: nisan »
karşımıza erken çıkmış insanları,yolun dışına iterken birgün gelip onları deliler gibi arayacağımızı hiç hesaba katmıyoruz... hayat her zaman cömert davranmaz bize!!!!! tersine çoğu kez zalimdir ... her zaman aynı fırsatları sunmaz toyluk zamanlarını öğretir çoğu kez hoyratça... kullandığımız arkadaşlıkların hazin hatırasıyla yapa yanlız kalırız... birgün akşamüstü yanımızda kimsecikler olmaz.... yada olması gerekenler YANIMIZDAKİLER DEĞİLLERDİR !!!!!!!!!
hayal rıhtımında iki sevgilikaraborsadan aldıkları biletle bindiler.. hayal adlı gemiye.. neler almadılarki hayal denizinden !!!...olmuştular birer masal kahramanı... biri prens diğeri prenses.... ne zamanki gerçeğin,sillesini yediler suratlarına .... karaya oturdu hayal gemisi .....o gündür bu gündür ..... ne prens kaldı ne prenses...... iki sevgili şimdi ayrı dünyaların insanları... ayrılık zehrini içiyorlar yudum yudum... lakin o hayal gemisinin hala yok satıyor biletleri !!!......
Ne ağlayacak kadar günahkarım, Ne de göklere çıkabilecek kadar masum. Ne geçmişte yaşadıklarımdan huzursuzum, Ne de şuan yaptıklarımdan mutlu. Sırlar içinde bir dünyam var, Bir de sen varsın. Ne seni kaybedecek kadar cesurum, Ne de seni kazanacak kadar güçlü...
Gece herseyi, örter derler Oysa ki, tüm sancilar, acilar Gece, bir baska inletirler Bendeki karanliklar sa, anlam degistirdiler Senin olmadigin ne gece, nede gündüzler Dogmayan sabahlar dir, Siirlerimde tükenirler...
Alışma bana,ne yapacağım belli olmaz, Bugün varım yarın yok olurum. Dokunma bana,kapanmış yaralarla doluyum, Canımı acıtma bir yara da sen açma. Sevme beni,yoğun duygularımla kaybolursun,tutuştururum. İsteme beni yasaklarla boğulursun,engellerle doluyum. Çözmeye çalışma sakın,seninle karışır iyice kördüğüm olurum. Anlama beni,ben kendimi anlarım,ben böyle mutluyum. Aşkı yaşamamı isteme asla,ben aşka yıllardır inanmıyorum. Güveniyorsan kendine,inandır beni aşkın varlığına. Sonucunda öyle bir aşk yaşatırımki, VAZGEÇEMEZSİN, TUTKUN OLURUM...
« Son Düzenleme: 03 Aralık 2008, 00:25:00 Gönderen: denizim »