Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Gazi kardeşim sizde bize yarışmanın ne zaman sona ereceği hakkında bilgi verirseniz çok daha güzel olacak. Böylece kalan vaktimiz hakkında bilgimiz olur.
YİĞENİME OY VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.SİTENİN İLK ÜYELERİNDEN BİRİ OLMAMA RAĞMEN UZUN ZAMANDIR İŞLERİM YÜZÜNDEN ARANIZDA YOKTUM,BU GÜZEL VESİLEDEN SONRA UMARIM DAHA SIK İSMİMİ GÖRECEKSİNİZ.YARIŞMANIN NEZAMAN BİTTİĞİ KONUSUNDA BİR BİLGİM YOK AMA KISA ZAMAN SONRA ÖĞRENİP SİZE HABER VERİCEM.TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM..
2030 OLMUŞ ARKADAŞLAR VE ŞUANDA 4. SIRADA 1. OLABİLMESİ İÇİN FAZLA DEĞİL 700 - 800 OY LAZIM.
BİR İPUCU. BENİM GİBİ 2-3 TANE TARAYICI KULLANAN ARKADAŞLAR (EXPLORER - OPERA - MOZİLLA FİREFOX GİBİ ) AYNI BİLGİSAYARDAN AYRI TARAYICILARLA 2-3 TANE OY KULLANABİLİRLER.
2030 OLMUŞ ARKADAŞLAR VE ŞUANDA 4. SIRADA 1. OLABİLMESİ İÇİN FAZLA DEĞİL 700 - 800 OY LAZIM.
BİR İPUCU. BENİM GİBİ 2-3 TANE TARAYICI KULLANAN ARKADAŞLAR (EXPLORER - OPERA - MOZİLLA FİREFOX GİBİ ) AYNI BİLGİSAYARDAN AYRI TARAYICILARLA 2-3 TANE OY KULLANABİLİRLER.
doğru diyosun wolt bir yöntem daha var modeme reset atıp da gönderebilirsiniz yani modemi açıp kapamak yetiyor ha gayret 1. liğe az kaldı arkadaşlar.
4. geldiğimize çok sevindim... Bilgisayarı her açışımda bir oy kullanıyorum artık bağımlılık yaptı bende bu yarışma bitince ne yapcam bilmiyorum yaaa...