kaçtır okuyorum kaç gündür bişiler yazmak istiyorum ama hak ettiği değerde birşeyde bulamıyorum .tüm içtenliğimle teşekkür ederim elimden gelen bu ( son 30 yıldır aşk şehvetin kıskancındadır bu konu o açıdanda çok önemlidir)
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
hocam ellerinize sağlık bir nefeste aşk ancak böyle muhteşem tanımlanabilir. yazdıklarınız düşündürücü ve etkileyici olmakla beraber çoğu insanın haykırmak istediği fakat ciğerler dolusu figanın bile yetmediği namelerdir.
aşk dipsiz, karanlık bir kuyu içinde ışığa koşmak ama hiç ulaşamamaktır. çünkü ışığa ulaşma isteği, ışığın ulaşılmazlığından kaynaklanır...
saygılarımla...
« Son Düzenleme: 12 Ağustos 2008, 14:46:17 Gönderen: sunguralp »
boşa ugraşılmasın bu tarif edilen duygu bi insana duyulamaz, eger bi insana duyulursa sınırlı olur, ulaşılmış olu ve vücuda gelir, yazıda ise bunların olamaması gerektigi söyleniyor, harika bi anlatım olmuş, sınıra veya herhangi kaba sıgmaması için aşkın en mükemmele duyulması gereken bi duygu olması gerekir..paylaşım için saol arkadaşım..