Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
  BirlikteForum. Kültürel Bilgi Paylaşım Platformu > Düşünce Dünyası > Siyaset Meydanı (Moderatör: murvet) > başörtüsü ( lütfen konuyu inceleyelim yorumsuz kalmasın )

Konu Bilgileri
Konu BaşlıgıKonu: başörtüsü ( lütfen konuyu inceleyelim yorumsuz kalmasın )
Cevap SayısıCevap Sayısı: 108 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 3226 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: Geri 1 ... 4 5 6 [7] 8 İleri  Hepsi   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: başörtüsü ( lütfen konuyu inceleyelim yorumsuz kalmasın )  (Okunma Sayısı 3226 defa)
10 Eylül 2008, 10:38:54
Birlikte Üyesi
*
Üye No: 10244
Teşekkür Sayısı: 22

« Yanıtla #90 :»

Kardeşim ne söylediklerini yazarmısın en azından birazını yazarsan bu İslam düşmanlarının çirkin yüzlerini herkes görebilir anladığım kadarıyla en fazla lise çağındasın lisede bile böyle hakaret etmeye başladılarsa vay halimize

Angry Angry Angry
sakinruh' Adlı Üyenin İmzası

Hayat İman ve Cihattır!
Bağlantılar

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: başörtüsü ( lütfen konuyu inceleyelim yorumsuz kalmasın )
« Posted on: 09 Ocak 2009, 06:09:23 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
10 Eylül 2008, 10:54:28
Deneyimli Üye
*
Üye No: 121
Teşekkür Sayısı: 597

« Yanıtla #91 :»

valla hocam bunlar yazılamayacak şekilde küfürler..yok böyle birşey! resmen küfür! zaten olay sonrası din kültürü öğretmenimizle diğer öğretmen bağır çağır kavga ettiler..ama din kültürü hocamız sonra bana dediki hocam bunları alt edemeyiz bunlar çirkef insanlar bak nasıl küfrediyorlar,biz küfür edemiyoruz onlar gibi susmak bizim için en iyi yol desemde susamıyorum dedi adam nerdeyse ağlayacaktı..
« Son Düzenleme: 10 Eylül 2008, 10:55:09 Gönderen: ressamsema » Logged

10 Eylül 2008, 11:02:00
Deneyimli Üye
*

« Yanıtla #92 :»

yaşadığım yer resmen texas...insanlardanda okuldanda soğudum burda..yaşama hevesimi kaybettim ya

10 Eylül 2008, 11:08:45
Yönetici
*
Üye No: 6300
Teşekkür Sayısı: 578
Düşündüğümü söylerim, düşünmem gerekeni değil...

« Yanıtla #93 :»

Alıntı:ressamsema tarafından gönderildi.
valla hocam bunlar yazılamayacak şekilde küfürler..yok böyle birşey! resmen küfür! zaten olay sonrası din kültürü öğretmenimizle diğer öğretmen bağır çağır kavga ettiler..ama din kültürü hocamız sonra bana dediki hocam bunları alt edemeyiz bunlar çirkef insanlar bak nasıl küfrediyorlar,biz küfür edemiyoruz onlar gibi susmak bizim için en iyi yol desemde susamıyorum dedi adam nerdeyse ağlayacaktı..

Hocam yapma... Ağızdan çıkan her kelime tutanak altına alınmalıdır... Yazıcı seçmiyor musunuz toplantılarda?

Ağızdan hakaret vb. çıkıyorsa ve tutanakta yazılmamışsa önce siz edepli bir şekilde uyarırsınız o cümlelerin tutanağa geçmesi için... Eğer geçmezse o toplantı tutanağına gerekçenizi yazarak o toplantıdan ayrılır doğru ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gidersiniz... Zaten siz bunu yapacağınızı söylerseniz muhtemelen oradaki herkes kendine gelecektir...

Tabii bunu yapmak için önce sizin de onlara aynı tonda cevap vermemiş olmanız gerekir... İş mahalle kavgasına dönmüşse kimsenin kimseden şikayetçi olma hakkı kalmaz...

Bu bir önyargı mı bilmiyorum ama bence siz hiç bir lafın altında kalmadınız... Kiss
« Son Düzenleme: 10 Eylül 2008, 11:09:23 Gönderen: KILÇIK » Logged
KILÇIK' Adlı Üyenin İmzası

CEREEEEN, GIZIIIIIM, BENİ NEDEN GANDIRDIN GIZIIIIM? (YILBAŞI GECESİ ÖLEN ÖĞRENCİLERDEN BİRİNİN  BABASININ, KIZININ CENAZESİ BAŞINDAKİ FERYADI...)
10 Eylül 2008, 11:09:01
nadide
Aktif Üye
*
Üye No: 859
Teşekkür Sayısı: 816

« Yanıtla #94 :»

ne demek küfür hocam yaa
hakaret etmek kimin haddine
sizin güçlü karakterinize inandığım için söylüyorum
dava açsanıza!!!
mahkemeye verin!
hakaret etmek ne zamandan beri alenen kolaylaştı

sinirim bozuldu ne yazdığımı bilmeyecek kadar
ama onları alt etmek lazım

sustukça ezilmeye mahkumuz
bunu onların yanına bırakmayın
bırakmayın ki onlarda bizden korkulması gerektiğini anlasınlar

10 Eylül 2008, 11:10:30
Yönetici
*
Üye No: 6300
Teşekkür Sayısı: 578
Düşündüğümü söylerim, düşünmem gerekeni değil...

« Yanıtla #95 :»

Alıntı:nadide tarafından gönderildi.
ne demek küfür hocam yaa
hakaret etmek kimin haddine
sizin güçlü karakterinize inandığım için söylüyorum
dava açsanıza!!!
mahkemeye verin!
hakaret etmek ne zamandan beri alenen kolaylaştı

sinirim bozuldu ne yazdığımı bilmeyecek kadar
ama onları alt etmek lazım

sustukça ezilmeye mahkumuz
bunu onların yanına bırakmayın
bırakmayın ki onlarda bizden korkulması gerektiğini anlasınlar

Nadide gaza gelmemek lazım... O işler hocamın anlattığı gibi olmaz...  Devlet memurlarını bağlayan kanunlar vardır... Ama iş "tencere dibin kara seninki benden kara" ya dönmüşse o zaman hocanın anlattığı hale gelebilir...
« Son Düzenleme: 10 Eylül 2008, 11:15:02 Gönderen: KILÇIK » Logged

10 Eylül 2008, 11:14:03
Birlikte Üyesi
*

« Yanıtla #96 :»

Resmi bir toplantıda olmamıştır bunlar tahminim resmi bir toplantıda başörtüsünü ne diye konuşsunlar zaten hocam resmi bir toplantıda başörtüsünü savunmuşsa otomatik olarak suçlu görülür mahkemeye gitsede  LAİK DEVLETTEYİZ ya 

10 Eylül 2008, 11:17:57
nadide
Aktif Üye
*
Üye No: 859
Teşekkür Sayısı: 816

« Yanıtla #97 :»

evet haklısın Kılçık abi
biraz sakin olmak lazım
sema hocamın cevabını bekleyelim

10 Eylül 2008, 11:32:29
AYIN ÜYESİ
*
Üye No: 8746
Teşekkür Sayısı: 96
ölümde var...

« Yanıtla #98 :»

Benim anlamadığım birşey var.
Başörtüsünü ne için takıyoruz.
Allah c.c. nur suresi 31. ayette
emretmiş diye.Dinimizin gereği diye.
Şimdi üniversiteye giden kızlar başörtüsü için
kendini parçalıyor, üniversitelerde başında
örtü olduğu sürece içeri giremezsin diyor
sonra başörtüsü için kendini parçalayan kıza
bakıyorum ''iyi madem öyle, boşver dini imanı
başörtüsü ile almıyorlar bizde takmayız'' diyor.
Sosyal hayatta yer alıp üç beş kuruş para
kazanacak diye başörtüsünü satıyor.
Kocasının kazandığını yeterli bulmayıp
ALLAH ın verdiği rızkı kendi ellerine almaya
çalışıyor.

conqueror' Adlı Üyenin İmzası

ALLAH I EN ÇOK SEVEN O NU EN ÇOK ZİKREDENDİR
10 Eylül 2008, 12:28:48
Deneyimli Üye
*

« Yanıtla #99 :»

arkadaşlar toplantımızda genelde kavgalar çıkar..bu toplantı konusuyla alakalı olmak zorunda değil..okul müdürümüz ve okulumuzun genel kadrosu sol görüşlü insanlar..hatta inançsızlar..daha önce burda bi konu daha açmıştım kadının adı yok diye..bayan olduğum için bi hakarete uğramıştım,ve dilekçe yazıp şikayet ettim,sonuç! aba altından sopa gösterdiler..sus otur dediler..ayrıntılara çok girmek istemiyorum! diğer bayan arkadaşlarda aynı kişiden muzdarip ama bişey yapamıyoruz! milletin arkası kuvvetli bizim neyimiz var!o değil siz gidersiniz diye bize parmak gösteriyorlar hıııı diyorlar!!
gelelim toplantıda ki tartışma konusuna okula başka bir ilçeden kapalı bir arkadaş geldi seminere bayan benim daha önceden tanıdığım bir ablam,tabi görünce şaşırdım sarmaş dolaş olduk! ee bayan seminer verecek formatör olmuş bir öğretmen,diğer öğretmenler tabii ki böyle kapalı biri nasıl bize eğitim verir diye çıngar çıkardılar! ablanın yanında bişey diyen olmadı dinlediler geçtiler...
o gittikten ertesi gün toplantı oldu, EE konu da ne olur..! kapalı kadın bize seminer veremez! bedencimiz esti gürledi!
aynen yazıyorum:
-bana yöneldi hocaa senin arkadaşın o söyle ona ,o sıkma başa (tesettürlü anlamında) buraya öyle gelemez kapıda açıp girsin!
-ben de dedim ben hiç kimseye başını aç demem!! diyemem!! bişey denilecekse müdür demeli!! hocam sanırım sorun bayanın baş örtüsünü açmadan okula girmesi değil ! öyle biri size eğitim verecek yönlendirme yapacak diye kendinize yediremiyorsunuz korkuyorsunuz!
- o sırada din kültürü öğretmeni atıldı,siz nasıl sıkma baş dersiniz nasıl hakaret edbilirsiniz benim eşimde kapalı! dikkat edin konuşmalarınıza dedi..
*bağırtı şamata koptu!
bedenci- derim yine diyorum sıkma baş! yanlış mı! ben ne seminere giderim nede dinlerim! sıkma başlara inanıp feto nun arkasına ( burası aslında bir küfür içeriyor yazamam ) girip,paraları yediriyorsunuz! ne yaptığınızı bilmiyom mu! diye haykırdı..hepinizin ipi çekilecek falan filan..
din kültürü öğretmeni yle baya bir tartışma..ben giremedim bayan olduğumdan böyel bir küfür duyunca ,utancımdan öldüm!

bunlar tutanağa yansımadı..yazılmadı herzamanki gibi..ört bas..sakin olun bişey yok olur böyle şeyler..bu adam böyle siz anlayışla karşılayın..falan fişman! daha öncede böyle bişey yaşadım şikayet ettiğim halde dilekçem gitmedi milli eğitime,bi şekilde tehdit vari korkutmalarla pasifize edildim..

10 Eylül 2008, 12:34:55
Birlikte Üyesi
*

« Yanıtla #100 :»

Birde başörtülü insanlara gerici derler gercinin önde gideni bunlar ortaçağ avrupasının LAİKLERİ

14 Ekim 2008, 13:02:37
Birlikte Üyesi
*
Üye No: 9798
Teşekkür Sayısı: 35

« Yanıtla #101 :»

Başörtüsü yasağı zulmü bitmediği sürece bu ülkede başörtüsü konusu hep gündemde olacaktır... hep gündemde tutacağız.

Taaaa ki bu zulüm sona ersin, bitsin.

Başörtüsü yasağı bir zulümdur.

Bir vahşettir.

Bir ahlaksızlıktır.

Kadın-erkek ayrımcılığıdır.

İnşaallah bu vahşet en kısa zamanda sona erer ve ülkemiz başka sorunların çözümüne yoğunlaşır.

14 Ekim 2008, 16:27:00
Aktif Üye
*
Üye No: 4477
Teşekkür Sayısı: 88

« Yanıtla #102 :»

Alıntı:redyellow tarafından gönderildi.
Başörtüsü yasağı zulmü bitmediği sürece bu ülkede başörtüsü konusu hep gündemde olacaktır... hep gündemde tutacağız.

Taaaa ki bu zulüm sona ersin, bitsin.

Başörtüsü yasağı bir zulümdur.

Bir vahşettir.

Bir ahlaksızlıktır.

Kadın-erkek ayrımcılığıdır.

İnşaallah bu vahşet en kısa zamanda sona erer ve ülkemiz başka sorunların çözümüne yoğunlaşır.

Aceleniz ne yav.bu ne şiddet bu cellal!  herşeyin zamanı vardır.en güzel iş zamanı gelince yapılan iştir.başörtüsününde zamanı var.
« Son Düzenleme: 14 Ekim 2008, 16:36:51 Gönderen: barışkarabulut » Logged
Sencer' Adlı Üyenin İmzası

Acizler için zor;Korkaklar için müthiş olan şeyler,Kahramanlar için idealdir...
14 Ekim 2008, 16:51:54
Birlikte Üyesi
*
Üye No: 9798
Teşekkür Sayısı: 35

« Yanıtla #103 :»

Alıntı:barışkarabulut tarafından gönderildi.
Aceleniz ne yav.bu ne şiddet bu cellal!  herşeyin zamanı vardır.en güzel iş zamanı gelince yapılan iştir.başörtüsününde zamanı var.

Bu başörtüsü zulmü yıllardır var... Apo bile idamdan kurtuldu, başörtülü kızlar kurtulamadı.

Hala aceleniz yok mu sizin?

Ömür bitiyor... başörtüleri yüzünden okula alınmayan ilk kızlar bugün nine oldular!!!

14 Ekim 2008, 17:36:42
Aktif Üye
*
Üye No: 4477
Teşekkür Sayısı: 88

« Yanıtla #104 :»

önce başörtüsünü yasaklayanları baştan indirillmeli.başörtüsü dinin gereğiken bu siyasi bir sorun altında incelenmekte.bana göre mitinler yapmakla üniversite önlerinde konuşmakla,anketlerle bu iş çözülmez.dediğim gibi önce bunu yasaklıyanların inmesi lazım eğer indiremyorsanız susacaksınız.çünkü konuştukça daha zararlı oluyor.daha önce böyle bir sorun yok iken erbakandan sonra çıktı bu,ve akp yasağı kaldırmaya çalıştı işler daha da kızıştı.önce bu yasağı kaldıracak zeminin oluşturulması lazım(temeli yapmadan,katlar oluşmaz).bugün ne yazıkkı bu ülkede nükler santraller,uçaklar,arabalar,bor madenleri işletilmesi vb.yapılcağı yerde biz içerde birbirimizi yiyoruz.ama işAllah düzelecektir.ömür boyu böyle olmaz.birileri gelir ve bu milleti düştüğü yerden kaldırır elbet.

Sayfa: Geri 1 ... 4 5 6 [7] 8 İleri  Hepsi   Yukarı git
  Yazdır  

BirlikteForum Etiketler
başörtüsü ( lütfen konuyu inceleyelim yorumsuz kalmasın )

Gitmek istediğiniz yer: