Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
  BirlikteForum. Kültürel Bilgi Paylaşım Platformu > Düşünce Dünyası > Siyaset Meydanı (Moderatör: murvet) > başörtüsü ( lütfen konuyu inceleyelim yorumsuz kalmasın )

Konu Bilgileri
Konu BaşlıgıKonu: başörtüsü ( lütfen konuyu inceleyelim yorumsuz kalmasın )
Cevap SayısıCevap Sayısı: 108 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 3227 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: Geri 1 [2] 3 4 5 ... 8 İleri  Hepsi   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: başörtüsü ( lütfen konuyu inceleyelim yorumsuz kalmasın )  (Okunma Sayısı 3227 defa)
26 Ocak 2008, 23:47:17
Deneyimli Üye
*
Üye No: 414
Teşekkür Sayısı: 463

« Yanıtla #15 :»

ya ben tartışmak istiyorum.tartışmak isteyenler buraya gelsin.kimmiş o başörtüsünü laiklikle karıştıranlar.gelsin de ben ağzının payını vereyim.yok mu sizin ananız bacınız.hee.

Bağlantılar

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: başörtüsü ( lütfen konuyu inceleyelim yorumsuz kalmasın )
« Posted on: 09 Ocak 2009, 06:13:35 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
26 Ocak 2008, 23:50:25
Deneyimli Üye
*
Üye No: 1477
Teşekkür Sayısı: 628

« Yanıtla #16 :»

ya ben tartışmak istiyorum.tartışmak isteyenler buraya gelsin.kimmiş o başörtüsünü laiklikle karıştıranlar.gelsin de ben ağzının payını vereyim.yok mu sizin ananız bacınız.hee.
Kod:
tam kafama göresin valla şöyle çatır çatır bir tartışma ortamı olsa ama edepli zaten diğeri kolay ağzına geleni söyle gitsin zor olan edepli ve kısa yazmak

27 Ocak 2008, 01:46:24
Birlikte Üyesi
*
Üye No: 1003
Teşekkür Sayısı: 64

« Yanıtla #17 :»

hertürlü...

27 Ocak 2008, 16:58:33
Wolt
Administrator
*
Üye No: 2
Teşekkür Sayısı: 716

« Yanıtla #18 :»

arkadaşlar siyasetin yasak olmasının sebebi bu konuyu partilere indirgenmesinden dolayıdır. siyaset meydanının diğer konularına bakarsanız nelerin serbest olduğunu anlamış olursunuz. eğer partilere indirgemezseniz ayrıca kişi veya kişiler, kurumlara hakaret edilmedikten sonra bazı konuları tartışabilirsiniz. bu konuda yasak yok. bu nedenle siyaset meydanındaki yasağın neleri kapsadığını anlamış olur, ona göre konuları açabilirsiniz
Wolt' Adlı Üyenin İmzası

Toprakta gezen gölgeme toprak çekilince,
Günler şu heyûlâyı da er geç silecektir.
Rahmetle anılmak, ebediyet budur amma;
Sessiz yaşadım; kim, beni nereden bilecektir...

27 Ocak 2008, 17:08:38
Deneyimli Üye
*

« Yanıtla #19 :»

bakın bu ülkede neler oluyor.. TRT de bir tartışma programına türbanlı yazarda katıldı diye kıyameti koparıyorlar. kamusal alanmışdaaa nasıl girermiş! o zaman vergi dairelerinede almayın. tüm fatura ödeme noktalarıda kamusal alandır.  orayada almayaın hatta asfaltta yürütmeyin oda kamusal alandır. ali bazen açıyor ağzını yumuyor gözünü ya haksızda diil valla Lips Sealed ulannn !!!TRT kimin? devletin devlet kimin milletin kimi kimden yasaklıyorsunuz ya...   tarihi günler yaşıyoruz AKP elini taşın altına soktu türban meselesi için .MHP ise elini diil kafasını bile taşın altına soktuu!!! siyasi hayatlarına bile malolabilecek cesur hareketler bunlar  >:(2 parti daha var mecliste biri hç ilglenmiyor..  biri yani CHP elbetteki yasaktan yana gerekçeleri 1, din devleti olurmuşuz 2.ya liseye hatta orta öğretime gidenlerde türban takmak isterlerse ne olcakmışş devamı için katkılarınızı bekliyorumn refarandum olsun diyenler var bu konudaki fikrinizide yazın lütfen

27 Ocak 2008, 22:26:52
Deneyimli Üye
*

« Yanıtla #20 :»

eeee hani nerdesiniz son 20 yılın en önemli gelişmeleri yaşanıyor huuuu.. kimse varmı oralardaaa  Shocked

27 Ocak 2008, 22:38:22
Deneyimli Üye
*

« Yanıtla #21 :»

ben yorum yapmıyorum.yorum yapınca bu konuda küfredesin geliyor.beni saymayın.ama sürekli takip ediyorum.

27 Ocak 2008, 22:41:13
Deneyimli Üye
*

« Yanıtla #22 :»

ben yorum yapmıyorum.yorum yapınca bu konuda küfredesin geliyor.beni saymayın.ama sürekli takip ediyorum.
Kod:
ama en sonunda iş sana düşecekk

28 Ocak 2008, 21:14:41
Deneyimli Üye
*

« Yanıtla #23 :»

bu konuda benim son yazımı okuyorsunuz arkadaşlar zorlamanın anlamı yok anlaşalıdı forumun bu konu ile bir derdide yok gündemide yok ben bir oyun düşünim bu arada Shocked

29 Ocak 2008, 18:16:33
Süper Üye
*
Üye No: 2113
Teşekkür Sayısı: 352

« Yanıtla #24 :»

bencede kesinlikle referandum olmalı yoksa bunuda cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki gibi allem edip kallem edip chp nin lafına getirirler. onun için bırakın bu işide millet sandıkta çözsün lütfen artık sabrımız kalmadı. başörtüsü soruınu çıktığında 6. sınıftaydım şimdi üniversite son sınıfta ama benden sonraki nesiller için bu olay mutlaka çözülmeli. bu ülkenin %80 i chp yi istemiyor ama olay yine onların istediği gibi oluyor. lütfen bu konu da hassas davranalım.. ben referandum istiyorum hatta sadece yüksek öğrenimde değil kamu da da. yapsınlarda görelim bu ülkenin halkı gerçekte ne istiyor. chp nin dediğini mi? hoş sandıktan çıkan sonuca da bu millet akılsız diye yorum yaparlar ama.....

29 Ocak 2008, 18:17:30
Süper Üye
*

« Yanıtla #25 :»

Alıntı:mendakka5 tarafından gönderildi.
bu konuda benim son yazımı okuyorsunuz arkadaşlar zorlamanın anlamı yok anlaşalıdı forumun bu konu ile bir derdide yok gündemide yok ben bir oyun düşünim bu arada Shocked

mendekka abi ya benim sınavlarım vardı giremiyordum girdim dün gözümden kaçmış ama şimdi yazdım lütfen sende yorum yap

29 Ocak 2008, 18:18:21
Süper Üye
*

« Yanıtla #26 :»

bu ülke bizim 70 lik deniz baykalın değil sadece

29 Ocak 2008, 18:21:28
Deneyimli Üye
*

« Yanıtla #27 :»

Alıntı:raikkonen tarafından gönderildi.
bu ülke bizim 70 lik deniz baykalın değil sadece

farklı görüşlerde olmamıza rağmen katılıyorum raikonen sana.

29 Ocak 2008, 18:31:24
Süper Üye
*

« Yanıtla #28 :»

bir de arkadaşlar lütfen türban demeyelim çünkü türban onların dediği gibi siyasi simge(ymiş) ve de onları simgeliyor. ben başörtüsü diyorum ve de başörtüsü kullanıyorum.

29 Ocak 2008, 18:41:11
Deneyimli Üye
*

« Yanıtla #29 :»

Alıntı:raikkonen tarafından gönderildi.
bir de arkadaşlar lütfen türban demeyelim çünkü türban onların dediği gibi siyasi simge(ymiş) ve de onları simgeliyor. ben başörtüsü diyorum ve de başörtüsü kullanıyorum.

ya ne kadar mantıksızca bir şey.başörtü=giyim kuşam demekse=giyim kuşam da siyasi simge demekse .bikini giyinenlerde bi siyasi simgedir.mantık buraya varyor.sizce böyle bi mantık doğru mu.

Sayfa: Geri 1 [2] 3 4 5 ... 8 İleri  Hepsi   Yukarı git
  Yazdır  

BirlikteForum Etiketler
başörtüsü ( lütfen konuyu inceleyelim yorumsuz kalmasın )

Gitmek istediğiniz yer: