Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
  BirlikteForum. Kültürel Bilgi Paylaşım Platformu > Düşünce Dünyası > Siyaset Meydanı (Moderatör: murvet) > başörtüsü ( lütfen konuyu inceleyelim yorumsuz kalmasın )

Konu Bilgileri
Konu BaşlıgıKonu: başörtüsü ( lütfen konuyu inceleyelim yorumsuz kalmasın )
Cevap SayısıCevap Sayısı: 108 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 3230 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: Geri 1 ... 5 6 7 [8]  Hepsi   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: başörtüsü ( lütfen konuyu inceleyelim yorumsuz kalmasın )  (Okunma Sayısı 3230 defa)
21 Ekim 2008, 22:32:22
Birlikte Üyesi
*
Üye No: 13355
Teşekkür Sayısı: 7

« Yanıtla #105 :»

türkiyede sadece başörtüsü yasağı yok..

islam dini yasak.bunu göremezsek gözlerimiz kör kulaklarımız sağır demektir.

münafıklarla başarıya ulaştılar.laikleri tebrik ediyorum

onlar kendi ilahlarının ilkelerinden inkilaplarından hiç mi hiç taviz vermiyor.

bizim yanımıza müslüman olarak yaklaşanlar bizimle namaz kılanlar,ankaraya gittiğinde laiklğe yaptığı hizmetle öğünürler.Laik hukuk sistemini överler. dinle ilgileri olmadığını söylerler ama biz hep onlara destek veririz.

bunu iştttteeee  hatanın özü burada .....

Lailaheillallahmuhammedünresulillah -ı ne olduğunu anlarsak.vekil seçmenin ilah seçmek olduğunu anlarız. Allah celle celaluhu kanunlarını beğenmeyip kanun yapan küstahları seçmeyiz. peygamberin hareket medotuna göre hareket ederiz.

peygamberimizin ilk emrettiği ibadet :putları atmaktır.putlara karşı gelmektir. sahte ilahları ,fravunları sevmemektir.ebucehil hocaları ad uz melad gibi heykelleri yapanlarla birlikte olmamaktır.

alper_61' Adlı Üyenin İmzası

Bu din nasıl Allah cc den gelmişse  bu dinin hakim olması için izlenecek yol da Allah cc. den
                     olmalı
Bağlantılar

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: başörtüsü ( lütfen konuyu inceleyelim yorumsuz kalmasın )
« Posted on: 09 Ocak 2009, 07:48:27 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
21 Ekim 2008, 22:58:44
Yönetici
*
Üye No: 4102
Teşekkür Sayısı: 568

« Yanıtla #106 :»

Alıntı:alper_61 tarafından gönderildi.
   münafıklarla başarıya ulaştılar.laikleri tebrik ediyorum

Lailaheillallahmuhammedünresulillah -ı ne olduğunu anlarsak.vekil seçmenin ilah seçmek olduğunu anlarız. Allah celle celaluhu kanunlarını beğenmeyip kanun yapan küstahları seçmeyiz. peygamberin hareket medotuna göre hareket ederiz.

peygamberimizin ilk emrettiği ibadet :putları atmaktır.putlara karşı gelmektir. sahte ilahları ,fravunları sevmemektir.ebucehil hocaları ad uz melad gibi heykelleri yapanlarla birlikte olmamaktır.

Kardeşim bence sizin ne yazdığınız konu hakkında bilginiz var ne de yaptığınız yorumlarda zerre kadar isabetiniz.

Tekrar söylüyorum;

Yanlış yapıyorsunuz.

Yaptığınız yorumlarda o kadar açık hatalar var ki genç arkadaşlarımız bunları reddetme adına doğrularıda red edebiliyorlar.

Öncelikle kurduğunuz cümlenin manasını bile kavramış değilsiniz.

Ne demektir tebrik ediyorum.

Birincisi eğer dediğiniz kişiler gerçekten din aleyhine çalıştılarsa ve başardılarsa siz neden tebrik ediyorsunuz?

Vekil seçmenin ilahh seçmek olduğunu söylemişsiniz.Bu ne kadar sıradışı bir yorum siz farkında mısınız?

Söyleyin bir kaynak ki inanırlılığı olsun.

Hangi tefsir,hangi Hadis-i Şerif,Hangi ayet sizin bu dediğinize evet diyor.

Hadi yorumlarınızdan geçtim.Bunlar hata dolu zaten.Ama verdiğiniz bilgilerde yanlış.

Yukarda kararttığım ad uz melad gibi heykelleri dediğiniz ifadede geçenler Uzza ve Menat'tır.

"ad"dediğiniz ise Hz.Salih(A.S.)kavminin adıdır.Heykel ismi ile ne alakası var.

Ciddi bir şeyler ve bir bilgi paylaşımı yapacaksanız buyrun yazın bende bildiğimce yazayım.

Ama lütfen yanlış bilgileri bize empoze edip,ard arda yorum adı altında fikir kadavralarına bize otopsi yaptırmayın artık.

Savtegin' Adlı Üyenin İmzası

İmza yok...
22 Ekim 2008, 00:00:13
Yönetici
*
Üye No: 6300
Teşekkür Sayısı: 578
Düşündüğümü söylerim, düşünmem gerekeni değil...

« Yanıtla #107 :»

Alıntı:Savtegin tarafından gönderildi.

Ama lütfen yanlış bilgileri bize empoze edip,ard arda yorum adı altında fikir kadavralarına bize otopsi yaptırmayın artık.

Kurmuş olduğunuz yukarıdaki cümlenin kalitesine gıptayla bakarken, böyle bir cümleyi sizden önce kurabilecek kapasitede olmayışımın hüznünü yaşıyorum.

Bu mudur? Budur... Wink
KILÇIK' Adlı Üyenin İmzası

CEREEEEN, GIZIIIIIM, BENİ NEDEN GANDIRDIN GIZIIIIM? (YILBAŞI GECESİ ÖLEN ÖĞRENCİLERDEN BİRİNİN  BABASININ, KIZININ CENAZESİ BAŞINDAKİ FERYADI...)
22 Ekim 2008, 13:09:38
Deneyimli Üye
*
Üye No: 121
Teşekkür Sayısı: 597

« Yanıtla #108 :»

anam bu ülkede başörtüsüyle ilgili bi adım ilerleme olmaz..ben umutsuzum..neymiş bu millet ya..kadın kadına düşman ! kadın kadını savunmayacakta kim savunacak! erkeklerden mi bekleyecez hayrı!! bu sorun kadınların sorunu sesimizi çıkarmazsak ,açık kadın kapalı kadın bir olmaz sa ..hiç te bi şey olmaz,kimse bu yasağı kaldırmaz! ama ben o ilgiyi o bütünleşmeyi kadınlarda göremedim yazık....! ne biçim bir ülkede yaşıyoruz!

Sayfa: Geri 1 ... 5 6 7 [8]  Hepsi   Yukarı git
  Yazdır  

BirlikteForum Etiketler
başörtüsü ( lütfen konuyu inceleyelim yorumsuz kalmasın )

Gitmek istediğiniz yer: