|  | Alıntı: |  |  | alper_61 tarafından gönderildi. |  | |  |
| münafıklarla başarıya ulaştılar.laikleri tebrik ediyorum
Lailaheillallahmuhammedünresulillah -ı ne olduğunu anlarsak.vekil seçmenin ilah seçmek olduğunu anlarız. Allah celle celaluhu kanunlarını beğenmeyip kanun yapan küstahları seçmeyiz. peygamberin hareket medotuna göre hareket ederiz.
peygamberimizin ilk emrettiği ibadet :putları atmaktır.putlara karşı gelmektir. sahte ilahları ,fravunları sevmemektir.ebucehil hocaları ad uz melad gibi heykelleri yapanlarla birlikte olmamaktır.
| |
 | |  |
Kardeşim bence sizin ne yazdığınız konu hakkında bilginiz var ne de yaptığınız yorumlarda zerre kadar isabetiniz.
Tekrar söylüyorum;
Yanlış yapıyorsunuz.
Yaptığınız yorumlarda o kadar açık hatalar var ki genç arkadaşlarımız bunları reddetme adına doğrularıda red edebiliyorlar.
Öncelikle kurduğunuz cümlenin manasını bile kavramış değilsiniz.
Ne demektir tebrik ediyorum.
Birincisi eğer dediğiniz kişiler gerçekten din aleyhine çalıştılarsa ve başardılarsa siz neden tebrik ediyorsunuz?
Vekil seçmenin ilahh seçmek olduğunu söylemişsiniz.Bu ne kadar sıradışı bir yorum siz farkında mısınız?
Söyleyin bir kaynak ki inanırlılığı olsun.
Hangi tefsir,hangi Hadis-i Şerif,Hangi ayet sizin bu dediğinize evet diyor.
Hadi yorumlarınızdan geçtim.Bunlar hata dolu zaten.Ama verdiğiniz bilgilerde yanlış.
Yukarda kararttığım
ad uz melad gibi heykelleri dediğiniz ifadede geçenler Uzza ve Menat'tır.
"ad"dediğiniz ise Hz.Salih(A.S.)kavminin adıdır.Heykel ismi ile ne alakası var.
Ciddi bir şeyler ve bir bilgi paylaşımı yapacaksanız buyrun yazın bende bildiğimce yazayım.
Ama lütfen
yanlış bilgileri bize empoze edip,ard arda yorum adı altında
fikir kadavralarına bize
otopsi yaptırmayın artık.