Hayatında fazla "prensibi" olmayan biriyim.

Bir konuda ciddi bir prensibim var. MSN'de bir bayanla yazışmam. Korkarım çünkü. Ortamda bir ben bir o olacaksa korkarım.
Ben bu yaş bu tecrübedeyken karşıt cinslerle MSN'de yazışmazken ve forumda yönetici olmak gibi "şahane" bir mazeretim olduğu halde herhangi bir bayanın MSN'sini istemezken; karşısındakinin yazdığı bir kaç satır yazıya ve kendisine "abartılı" bir şekilde güvenerek, MSN adresini alıp verenlerin aklına şaşıyorum...
Bir kere daha hatırlatıyorum ki bu forumda yöneticilerden biri ile "özel" muhatap olmanız gerekiyorsa bu kişi Savtekin hoca'dır. Kimse kimse ile geyik amaçlı "MSN adresi" alış verişi yapmamalı...
Bakın forumumuz radyosunda belli ölçüde karşılıklı yazışma şansınız var. Ciddi radyo DJ'lerimizin gözetiminde forum üyeleri ile yazışabilirsiniz.
Radyodan sonra hâlâ birbirinden MSN adresi isteyen varsa kusura bakmasın ama ben o kişiye "aranıyor" muamelesi yaparım... Böylelerinin başına gelecek hiç bir şey de beni bir gramcık olsun üzmez. Hakediyorlardır çünkü...
NOT: Yönetici olmam hasebiyle forumla ilgili bazı konuları görüşmek için benden MSN isteyen bazı çok kıymetli forumdaşlarımı yukarıda yaptığım sınıflamadan münezzeh tutarım. Yanlış anlaşılmasın...