Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
  BirlikteForum. Kültürel Bilgi Paylaşım Platformu > Dini Konular > İslami Bilgi Ve Kaynaklar > İbretli Hadiseler > 

yaşanmış gerçek bir olay..chat faciası..lütfen okuyun!!!

Konu Bilgileri
Konu BaşlıgıKonu: yaşanmış gerçek bir olay..chat faciası..lütfen okuyun!!!
Cevap SayısıCevap Sayısı: 20 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 2687 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1] 2 3 İleri  Hepsi   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: yaşanmış gerçek bir olay..chat faciası..lütfen okuyun!!!  (Okunma Sayısı 2687 defa)
28 Eylül 2007, 02:10:33
Pamukprenses
Üye
*
Üye No: 5
Teşekkür Sayısı: 113

« :»

Bu olay sizlere sahibinin dilinden anlatılıyor.Uzun olmasına rağmen dikkatle okunması gereken bir ailenin sebepsiz yere üzücü bir şekilde viran oluşunu anlatan bir olay;
Olayı yaşayan bayan anlatıyor:

r1; Kardeşlerim, Esselamu Aleykum ve Rahmetullahi ve Berekatuh İşte sizlere gerçek,acı veren,üzücü,hayatımı yok eden,geleceğimi parçalayan,aile hayatımı öldüren,eşimle yollarımızı ayıran hiyaker30; Ben muhafazakar ve bilinen bir ailenin ahlak ve İslam terbiyesi üzerine yetiştirilmiş kızıyım.Hiçbir zaman düşüncesiz yada eğlence arayan bir kız olmadım.Allahr17;ı kızdıracak bir iş yaptığımı hiç bilmem. Beni seven benimde onu sevdiğim bana fazlasıyla güvenen iyi bir insanla evlendim.Onun şımarık eşiydim hatta ailem ve akrabalarımdan bir çoğu bana eşimin beni daha önce hiçbir kızın görmediği kadar şımarttığını söylüyorlardı.

Benim eşimden birşey isteyipte onun reddedipr1;hayırr1; dediğini hatırlamam ondan ne istesem getirirdi.Birgün ona internet kullanmak istediğimi söyledim ilk önce bunun iyi olmadığını,benim için uygun olmadığını söyledi.Kurnazlıklarla ona interneti aldırdım ve kötü yönde kullanmayacağıma dair söz verdim o da kabul etti.(keşke kabul etmeseydi.)

Beni internette eğlendiren ne varsa mutluluk ve sevinçle oraya girer oldum.Durum öyle hale geldiki eşim hergün işe gidiyor bende internete giriyordum hatta onun olduğu vakitlerder30;ama bana ne yaptığımı sormuyordu çünkü bana güveniyordu.Günler geçti,internet kullanan bir arkadaşım bana chatten bahsetti: r1;chat çok eğlenceli,insanlar bu programda birbirleriyle konuşuyor saatlerin nasıl geçtiğini anlamıyorsun.r1; dedi.Chate girdim(keşke girmeseydim.)

Başlangıçta sadece geçici konuşmalar olarak düşünüyordum sonra bir kişi ile tanıştım hergün onunla görüşüyor ve konuşuyorduk.Yüksek ahlakıyla diğerlerinden ayırt edilen bir kişiydi daha önce konuştuğum kimselerden onun gibi olanını görmemiştim. Eşimi daha önce hiçkimseyi sevmediğim bir sevgiyle sevmeme rağmen saatlerce chat önünde oturuyor ve onunla konuşuyordum.Eşim geliyor,beni izliyor ve bilgisayarın önünde geçirdiğim saatlere kızıyordu.Bir kişiyi beğenmiştim ve onunla sadece beğeni olarak konuşuyordum.
Günlerin geçmesiyle durum tersine döndü ve beğeni sevgiye dönüştü.Ona eşimden daha çok bağlandım.Eşimin sinirinden kaçıp internette onunla konuşmaya başladım.Bir keresinde kendimi kaybettim ve eşimle kavga ettim.Eşim internet aboneliğini iptal etti ve bilgisayarı evden çıkardı.Eşime kızdım çünkü ilk defa bana bu şekilde kızdı onu cezalandırmak için chatte sohbet ettiğim kişiyle konuşmaya karar verdim.Bana onunla konuşmam için yalvarmasına rağmen reddediyordum.Bir gece onu aradım ve telefonda onunla konuştum, o andan itibaren eşime olan ihanetim başladı.

Eşim her evden çıktığında onu arayıp konuşuyordum eğer eşimden boşanırsam benimle evleneceğini vadediyordu ve sürekli onunla buluşmam için yalvarıyordu.Onun isteklerinin arkasından sürüklendim ve onunla buluştum.Buluşmalarımız bir kadının eşine ihanet ettiğinde yapabileceği en büyük günaha düşene kadar devam etti. Aramızda ilişki oldu.Chatte tanıştığım adamı sevdim ve eşimin beni boşamasına karar verdim.Eşimden beni boşamasını istedim.r1;neden?r1; diye sordu.Aramızda sorunlar çoğalmıştı ve dayanamıyordum.Eşimden hoşlanmamaya başlamıştım.Eşim durumdan şüphelendi ve olayın iç yüzünü araştırdı.Bir keresinde telefonda bir adamla konuştuğumu farketti.Ona gerçeği söyledim.Bütün olanların üzerine eşimin bana karşı iyi olmasına karşın onu istemediğimi artık onunla yaşamaktan hoşlanmadığımı söyledim.Eşim durumu açığa çıkarıp aileme bildirmedi.Ben seni seviyorum ama seninle devam edemem ALLAH senin ve bizim günahlarımızı örtsün.Ailene benimle yaşamak istemediğini,birbirimize uygun olmadığımızı farkettiğini söylersin dedi. Bununla beraber eşimin hoşlanmadığı tek şey internetten kaynaklanan basit problemlerdi.Bana kötü muamelede bulunmadı hiçbir kusuru yoktu sadece interneti evde istemiyorum dedi.Kördüm bütün bunları anca iş işten geçtikten sonra görebildim.
İnternette tanıştığım gencin sözleri eşimle ayrılığıma sebep olmuştu.Bana: r1;Senden başkasından hoşlanmadım.Hayatımda senden daha tatlı biriyle karşılaşmadım.Sen hayatımda gördüğüm en iyi insansın.r1; diyordu ama işin sonunda bu hainin gerçek sözleri beni bir yıldırım gibi çarptı. Dediki:
r1;Eğer evlenirsem tanımadığım yada chat gibi yanlış olan bir yolla tanıştığım biriyle evlenmem özellikle de senin gibi yaşı büyük ve akıllıysar30;Eğer ben birini istersem chatte tanıştığım ve evlenmeyi düşündüğüm biri olsa bile küçük bir kızla tanışırım onu istediğim gibi yönlendiririm,senin gibi evli ve kocasına ihanet etmiş biriyle değil!!!!!r30;.r1; Size yemin ederim ki bu söylediğim kelimeler tamamen onun söylediği gibi,yalan söylemiyorum ne bir kelime arttırdım ne de bir kelime eksilttim.Şimdi şaşkınım intihar etme düşüncesindeyim, bu yazı sizlere ulaştığında intihar edebilirim yada ALLAH beni hidayete erdirip karanlığın yolundan uzaklaştırır.
Bana zulmeden ve bu olayla hayatımı sarsan kişi ve onun gibilere diyorum ki: r1;Birgün gelecek sizde kendi nefislerinizde kışkırtıcı şeylerin insanı nasıl aldattığını göreceksiniz.Bütün duam Allahr17;ın bana zulmeden kişinin aynı durumdan(kendisi veya ailesinde) şikayet ettiğini göstermesidir. Allahr17;a emanet olun.r1;                                                                                                         ALINTI

28 Eylül 2007, 10:17:02
Aktif Üye
*
Üye No: 530
Teşekkür Sayısı: 608

« Yanıtla #1 :»

insanın kendi kendine yaptığını kimse yapmaz
nefis insanı aşağı atar arkasından seyrine bakarmış
üzücü bir olay yazık ALLAH kimseyi düşürmesin nefsinin kurbanı etmesin..
teşekkürler güzel paylaşım emeğine sağlık
evren' Adlı Üyenin İmzası

BİLKİ DOMUZLARIN ÖNÜNE İNCİLER SERİLMEZ.
MÜCEVHERDEN SARRAFLAR ANLAR ANCAK BAŞKASI BİLMEZ.
NE FARK EDER Kİ KÖR İNSAN İÇİN ELMAS DA BİR CAMDA,
SANA BAKAN BİR KÖR İSE SAKIN KENDİNİ CAMDAN SANMA.
                                                  MEVLANA

10 Ekim 2007, 14:33:16
Yeni Üye
*
Üye No: 1009
Teşekkür Sayısı: 5

« Yanıtla #2 :»

tam ibretlik bir olay.herkesin bu konuda tetbirli olmasını tavsiye ediyorum

31 Temmuz 2008, 14:01:36
...€dep Ya Hu...
Genel Moderator
*
Üye No: 7325
Teşekkür Sayısı: 447

« Yanıtla #3 :»

aman ALLAHım rabbim nefsimize yenik düşürmesin bizii çok kötüü yaaaa
 tüylerim diken diken oldu Shocked
***ß!r!c!k***' Adlı Üyenin İmzası

01 Ağustos 2008, 15:59:02
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 :»

Amannn Allahimm yaaa tüylerim diken diken oldu Shocked uyarilar pes pese YaRab ne olur akillarimizi mhafaza buyur sana siginiyoruz her türlü sikintimizi bir sen

bilirsin NEFISLERIZI seytan kölesi olmaktan sen koru Allahim.AMINNNNN.....

umarim intahar denilen seyi yapmamissindir kardesim cok merak ettim insalah bir haber yazarsin konu sahibiyle ilgili ;

crazypink ayrica yaziyi tasidiginiz icin tesekkürederim

bence zamaninda tam zamanin internet ve cat cilginligi hat saffada ne yazikki  Lips Sealed Tongue

07 Mart 2009, 14:17:25
Aktif Üye
*
Üye No: 15841
Teşekkür Sayısı: 1012

« Yanıtla #5 :»

Alıntı:***ß!r!c!k*** tarafından gönderildi.
aman ALLAHım rabbim nefsimize yenik düşürmesin bizii çok kötüü yaaaa
 tüylerim diken diken oldu Shocked

bencede aynısına katılıyorum
irmhcr' Adlı Üyenin İmzası

08 Mart 2009, 01:17:03
Süper Üye
*
Üye No: 13028
Teşekkür Sayısı: 1340

« Yanıtla #6 :»

Kocası sakin adammış... (haddinden fazla sakin hatta) Huh?
Lütfi' Adlı Üyenin İmzası

Hiç bu kadar kahpe olmamıştı zaman. Hiç bu kadar namussuzu bir arada ve elele görmemişti bu memleket...

Ölsekte Ravzanı Ruhumuz Bekler, Can Verir Cananı Veremez Türkler (1918 Medine)

"Hakettiğiniz şekilde yönetilirsiniz" Hadis-i Şerif...
20 Mayıs 2009, 13:23:53
Süper Üye
*
Üye No: 19819
Teşekkür Sayısı: 653

« Yanıtla #7 :»

Bugüne kadar Chatle methle HİÇ İŞİM OLMADI ÇOK ŞÜKÜR.. Bundan sonra da bu bilinçle olmaz artık ..

Teşekkürler, bu paylaşım ZAYIF KİŞİLİKLİ VEYA KİŞİLİKSİZ İNSANLARA örnek olsun İNŞAALLAH ..!!!!
« Son Düzenleme: 20 Mayıs 2009, 13:24:38 Gönderen: YekPare » Logged
YekPare' Adlı Üyenin İmzası

GÜNAHLARA KEFARETTİR GÖNÜLDEKİ KEDER
NİYETLER HALİS OLUNCA AMELLER OLMAZ HEDER
BİRAZ DAHA SABREYLE NELER GÖRECEKSİN NELER
MEVLAM İHMAL DEĞİL İMTİHAN EDER

20 Mayıs 2009, 16:52:41
Üye
*
Üye No: 12952
Teşekkür Sayısı: 42

« Yanıtla #8 :»

ibret verici ama biraz gerçeklik payından yoksun gibi... Huh? Huh? Huh?
tarantula' Adlı Üyenin İmzası

çıktığın yolu , taşıyacağın yükü iyi bil....
Sayfa: [1] 2 3 İleri  Hepsi   Yukarı git
  Yazdır  

BirlikteForum Etiketler
yaşanmış gerçek bir olay..chat faciası..lütfen okuyun!!!

Gitmek istediğiniz yer: