| Alıntı: | ![]() | Bolkar tarafından gönderildi. | ![]() | |||||
| Cefası Toros'un kara TÜRK'üne..Delikanlı,harbi olanına.. Sefası ise ağzını büke,büke konuşup,"fank fink fonk " türü ahkam eyleyip,TÜRK olduğunu söyleyen "kıvıttırık,vıttırı vızzık" BEYAZ KISMINA.. | ||||||||
Sayın Bolkar, madem ki başkasına yaptığım davete icabet etme konusunda bu kadar ısrarcı oldunuz, bari size özel bir davetiye göndereyim ki “Çipura avına” çıkmak için size bir vesile olsun…

Bu delikanlı harbi Türkler Torosların hangi yöresinden çıkmaktadır? Hani lazım olduğunda gidip bulmamız gerekirse nerelere bakalım? Zira aynı babadan hem şerefli hem şerefsizlerin doğduğuna inananan biri olarak “saf delikanlı” ırkı nereden çıkar onu bir öğrenseydim diyorum…
Bunun yanında “Ne mutlu Türküm diyene” diyen ve “Ne mutlu Türk olana” demeyecek kadar büyük bir erdem ve basiret sahibi olan Atatürk’ün yolunda gidenler olarak TÜRKÜM! diyenleri “beyaz, siyah, mor, turuncu” gibi renklere ayırarak bölüp parçalamayı hangi kitaplardan öğrenmekteler acaba? Asıl renklerden bahsedenler nerelere hizmet ettiklerinin farkındalar mıdır ki?
Türk olduğunu söyleyen Türktür. Ona sen Türk değilsin diyenin Türklüğünden şüphe ederim…
Yalnız sizlerden bir şey istirham ediyorum. Bir çipurayı hepiniz birden paylaşmaya çalışmayınız.(Lütfi, Bekri, Savtekin vs) Kim kılçıklarımla yutabilecekse ve kime soru sormuşsam ondan cevap alayım mümkünse…