kadının ruhu rahmet bekleyen toprak gibidir.susadımı çatlaklar oluşur.zamansız rahmet gelirse üzerinde yeşerenler için felaket olur. gereğinden fazlası oluncada sel olur.toprak gider kaya ortaya çıkar.ayarı bilmek gerekir.

ne eksik ne fazla.
heleki kadının toplumların annesi,eşleri olduğunu düşünecek olursak.bu ayar çok daha önemli olur.eğer kadına gerekenden fazla,dünyanın onun etrafında döndüğünü düşündürürsen onun topraklığı gider kayaya dönüşür.gereği gibi önemini ve varlığını anlatamazsan o zamanda gönlünde tamir edilemez çatlaklar oluşur.Kışı yaşarken ona yağmur dolu bulut,yazı yaşarken dünyasını ısıstıp aydınlatacak güneş olmak erkeğin görevidir.
şiir ve müzik ile bunlar uyuym içerisinde olabilirmi.olur tabiki neden olmasın.ona gerektiği kadar öenem vermem ve onu sevmem beni imtihanımda zorlayacaksa neden ALLAH onun birini bana eş birini evlat diğerini anne ve üç tanesinide kardeş kıldı.
Ölçüsünde şaşmadan her şeyi ve her varlığı sevemek mümkün.hele ki bu varlık insan denilen varlığın bir cinsi ise sadece sevmek değil saymakda gerekir.
vayyyyy beeeee bende ne yazdım ya.