Eski dost "Hz. GICIK", bu forumun "KILÇIK"ı nı özlemişim. Sağolsun kendisi bu adresi verdi de haberim oldu. Epeydir değerli fikirlerinden nasiplenmek mümkün olmamıştı. Ben de fırsat buldukça burda kem-küm etmeye çalışacağım.
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Hocam nasıl sevindim anlatamam...Ne kadar özlemişim bilemezsin...
Ey forum milleti. İşte bu adama kefilim... Bu adamı çok seviyorum...
HOŞGELDİN HOCAM...
Üstâd,
Benden fazla sevinemezsin. Kalp kalbe karşıdır derler. Eski foruma uğramıyordun. Epeyden nerede olduğundan da haberdâr olamamıştım. Beni mahcûb ediyorsun. Bu övgülere lâyık değilim. Her insan birbirine aynadır. Sen kendi güzelliğini bende görmektesin.
Burayı tanıdıkça, alıştıkça bir şeyler karalamaya çalışırım.
Benden fazla sevinemezsin. Kalp kalbe karşıdır derler. Eski foruma uğramıyordun. Epeyden nerede olduğundan da haberdâr olamamıştım. Beni mahcûb ediyorsun. Bu övgülere lâyık değilim. Her insan birbirine aynadır. Sen kendi güzelliğini bende görmektesin.
Burayı tanıdıkça, alıştıkça bir şeyler karalamaya çalışırım.
Saygılarımla.
Alışırsın abi alışırsın... Burada senin gibi gerçek"değerlere" "değer" verilir... Zamanla sen buranın vazgeçilmezi olurken burası da senin açılış sayfan olur inşAllah...
Eski günlerdeki gibi hoş sohbetlerde buluşmak dileğiyle...
« Son Düzenleme: 04 Aralık 2008, 20:48:06 Gönderen: KILÇIK »
Hocam aslında çok zaman aklımdaydı. Ama nedense bizi bir araya getiren önceki forumumun özel mesaj bölümünü kullanarak onu davet etmeyi, öbür foruma ihanet saydığım için davet edemedim bir türlü...
Ama bugün onun daha başka bir forumda da yazdığını hatırladım. Oradan ulaştım. Sağolsun kırmadı beni.
Bu sanal dünya çok ilginç. Ben hocamın yüzünü görmedim sesini duymadım.MSN'sini de almadım. Sadece fikirlerini ve forumlara yazdıklarını okudum. O da benimkileri. Ama etrafımdaki yığınla insandan daha çok seviyorum kendisini.
Bugün çocuklar gibi şenim... Tekrar hoşgeldin hocam...
« Son Düzenleme: 04 Aralık 2008, 23:05:51 Gönderen: KILÇIK »
değerli bilgilerinizi , paylaşımlarınızı bekliyoruz...
öncelikle hoş geldiniz KILÇIK ailece çok değer verdiğimiz kardeşlerimiz biri sizide aramızda görmekten mutluluk duyduk. sizin gelişinize KILÇIK çok sevindi ama bence biraz üzgün neden derseniz 9 gün aramızda olamıyacağını yazmış en kısa zamanda aramıza dönmen dileğiyle iyi bayramlar (elekçi mesajın eksik kalmış nerde karşılama sloganın )
« Son Düzenleme: 04 Aralık 2008, 23:44:59 Gönderen: Elnur »