Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
bu dileklerine bende aynen katılıyorum. başta size ve bayram tatili için yolculuğa çıkacak bütün herkese kazasız belasız bir bayram geçirmelerini diliyorum . trafik canavarına
Arkadaşlar bayramda nette ve forumda olamıycam... Gittiğim yerde kaçak bir hat bulursam veya net cafelere uğrarsam gözden geçiririm forumu...
O yüzden yarın akşamdan son pazara kadar allaha ısmarladık...
Sevdiklerinizle mutlu, huzurlu ve idrakine varılmış bir bayram geçirmenizi diliyorum... Birbirimize dua edelim oldu mu?
Abi sayılı gün çabuk geçer (Sanki adam hapse giriyormuş gibi oldu) Bana da istanbul yolu gözüküyor.Eğer istanbul a gidersem mendakka abimi bulup elini öpecem.
Abi sayılı gün çabuk geçer (Sanki adam hapse giriyormuş gibi oldu) Bana da istanbul yolu gözüküyor.Eğer istanbul a gidersem mendakka abimi bulup elini öpecem.
Bak yüz yüze gelince bir ay yumuşuyo, sonra adamın canına okuyor ha. Haberin olsun.
mendakka buna çok sevinir ailecek sizi ağırlamak isteriz.yolu istanbula düşen bütün kardeşlerimize kapımız her zaman açık