| Alıntı: | ![]() | conqueror tarafından gönderildi. | ![]() | |||||
| Bu yoğunluğunuz da bi de bize zaman ayırdığınız için sağolun kusurumuz olduysa affedin Tekrardan saygılar efendim... | ||||||||
Aman abim estağfurullah.
Ne demek zaman ayırmak.Bu görevinde ötesi,kardeşliğin vaz geçilmez esasıdır.
Benim ricam sadece böyle kurallarla ilgili ve ya sadece polemik çıkaracak,gereksiz yazışmalara sebep olup,bıkkınlığa yola açacak sorgulama tarzı mesajlardan vaz geçilmesi.
Herkesde bilir ki ben ve ya bir başka yönetimden arkadaşım kimseye saygısızlık etme peşinde olan,egosunu tatmine çalışan insanlardan olmama gayreti içerisindeyiz.Her zaman başarırız,her zaman başaramayız o başka konu.Ancak amacımız kimseyi kırmadan bilgiyi,görgüyü,tecrübeyi paylaşıp yardımcı olmak ve hepsinden önemliside öğrenmek.
Yeni bilgiler ve yorumlar ile kendimize oluşturmada bir adım daha ileri gidip,her adımda gitmemiz gereken bin adımı daha görüp hayretler içerisinde,gerçeğe ulaşma yolunda gayret etmek.
Ben ve arkadaşlarım herkese ama herkese öncelikle iyi niyet penceresinden bakıyoruz.
Ricamız silinmiş ve ya düzenlenmiş bir mesaj varsa en azından bizi tanıyan ve bilen kardeşlerimizinde öncelikle bize iyi niyetle bakmaları.Açıp konuya bakıp neden silindiğini anlamak için kurallar dahilinde yorumlamaları.
Bu yapılırsa bizde burada yapmak istediklerimiz için çok daha fazla vakit bulacağız.Yazmak için değil.O kolay iş.Ama düşünmek için zamana gerçekten ihtiyaç oluyor.
Bu tür bir cevap konusu için ayırdığım vakiti ben senin ve ya bir başka kardeşimin açtığı konu için ayırsam inan çok daha fazla bilgiye ulaşırım.
Saygılar.