|  | Alıntı: |  |  | conqueror tarafından gönderildi. |  | |  |
| Abi adam gibi cevap kime göre olacak? Bence sileceksen önce Gazi nin yazdığı ''Adam gibi cevap yazmamışsın'' cümlesini sil. Sen bu mesaja mükemmel demişsin fakat bu cümle yüzünden bence adam gibi olmamış. Yani adam gibiler kişilere göre değişiyor...
Saygılar...
| |
 | |  |
Abim artık yoruldum inanın.
Yazmaktan bıktım bu nedenle konulara bile yazmıyorum.
Herkes yorulduğu yere bir han kurmamızı bekliyor.
Açıp okusalar duyuruları önceki polemikler dahil,hiç biri yaşanmayacak bunların.
Adam gibiden kast edilen çok açık aslında.Hatta hemen altında yazmış Gazi.
Konuya ilgisiz yazarsa,küfür ederse,gereksiz sataşıp tahrik ederse,ahlaka mugayir resim eklerse bu adam gibi mesaj atmamak oluyor.
barışkarabulutun yaptığıda konu içerisinde yaptığı eklemenin tamamen konu ile ilgisiz olması ve konuyu çizgisinden çıkarmasıydı.
Açın o konuyu bakın.Resmen el insaf dedirtecek cinsten.Üstte arkadaşım kendince güzel bir şiir yazmış.Altta üyeler tebrik etmiş.
Bende konu tıkanmasın yeni bir açılım kazansın diye oturmuş o kadar yazmışım.
Sonra başlamış bir "kime hayvan denir?"gibi absürt bir tartışma.
Bende buna mukabil yinede uyarıpta konuyu daha fazla çığrından çıkartmayayım diye düzenleme yapıp konuyla ilgili hiç bir değiştirme yapmadan ilgisiz bir cümle ile buna bağlı cevapları ve cevaplara karşı verilen cevapları silmişim.
Bununlada yetinmeyen arkadaşım gelmiş konu açmış.Onada açıklama yapmışım.Şimdide farkındaysan bir o kadar açıklamayıda sana yazıyorum.
Tüm bunların sonunda ise ne kendimde her hangi bir konuya cevap verebiliecek bir enerji,ne de konuları okuyacak beyin sadeliğinde hissediyorum.
Ben mesajı çok beğendim,çünkü;neyin ne olduğunu somut olarak yazmış Gazi.
Rica ediyorum artık herkes okusun şu kurallarıda bizi bu eziyetten kurtarsınlar.
Saygılar.