bu yasanın çıkması çok uzun sürdü defalarca veto yedi ana muhalefet anayasa mahkemesine götürdü sonuçta yasa çıktı o hengame bu yasa nedir ne değildir yeteri kadar anlaşılmadı bir ara bu yasaya karşı çıkmak akparti
karşıtlığı olarak lanse edildi yada tam tersi neysee yasa çıktı en sonunda bu konudaki fikrinizi bilgilerinizi öğrenmek isterim yalnız googola yazıp ordan bir sürü teknik terimlerele boğdurulmuş bilgileri getirmeyin benim bidiğim bir iki kırıntıyı yazim prim ödeme günü inanılmaz arttı şimdi 7000 kadameli olarakta 9000 güne çıkarılacak
bu ülkede bu uygulamanın adı sadece memurlar emekli olsundur bu kadar günü kimse dolduramaz hayhuyda bu hadise güme gitti 5000 günü doldurmakta sıkıntı varken bu kadar artış insafsızlık oldu
askerlik borçlanmasıda değişti tabiki vatandaşın aleyhine bir değişim oldu eskiden 2000 ytl olan ve 6 ay içinde ödenmesi gereken borçlanma şimdi 3000 ytl olup 1 ay içinde ödenmesi gerekiyor
bir başka değişen uygulama bunlara tüy dikicek cinsten eskiden işten ayrılan ssk lılara 6 ay sağlık hizmeti veriliyordu şimdi bu uygulama 1 ay olarak değişti benim bidiğim tek müspet uygulama memur ile işçinin tek çatı altında toplanması oldu diğer uygulamalar tam bir faşizim bu yasa bu kadar kolay nasıl çıktı anlamadım
buyurunuz

)