Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
  BirlikteForum. Kültürel Bilgi Paylaşım Platformu > Düşünce Dünyası > Her Telden (Moderatörler: evren, BassHunter) > Ben Var Ya Ben, İşte Ben Buyum!!

Konu Bilgileri
Konu BaşlıgıKonu: Ben Var Ya Ben, İşte Ben Buyum!!
Cevap SayısıCevap Sayısı: 6 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 272 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ben Var Ya Ben, İşte Ben Buyum!!  (Okunma Sayısı 272 defa)
21 Ekim 2008, 21:33:39
kenanconan
Genel Moderator
*
Üye No: 5562
Teşekkür Sayısı: 598

« :»

''Beni Nasıl Bilirsiniz'' konusuna benzer bir konu açmak istedim. Burada kendinizi yorumlayacaksınız. Öveceksiniz, öveceksiniz ve sonucunu bekleyeceksiniz. Kendinizi tanıtacaksınız, gerçek hayatta aslında nasıl biri olduğunuzu anlatacaksınız (yada anlatmaya çalışacaksınız.) Aslında sen neymişsin be..

Ben var ya ben, işte ben buyum!!!

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Beni Nasıl Bilirsiniz
« Son Düzenleme: 18 Aralık 2008, 14:10:10 Gönderen: conan10 » Logged
conan10' Adlı Üyenin İmzası

ölünce sevemezsem seni...

Bağlantılar

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Ben Var Ya Ben, İşte Ben Buyum!!
« Posted on: 09 Ocak 2009, 15:48:01 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
21 Ekim 2008, 21:33:54
kenanconan
Genel Moderator
*
Üye No: 5562
Teşekkür Sayısı: 598

« Yanıtla #1 :»

Ben var ya ben. Ben müthiş değilim, ben olağanüstü de değilim. Hiçbir zamanda olmadım, olmak istemem. Çocukluğumdan beri bu böyledir.

Ben var ya ben, aslında çok zeki değilim kendimce ama sadece zeki olmaya çalışıyorum. Öğrenme kabiliyetim hızlı değildir, biraz yavaş öğrenirim ama öğrenince hiç unutmam. Yavaş öğrenmemin sebebide dikkatimin dağılmasıdır.

Ben var ya, çoğunlukla dinlerim, dinletmeyi sevmem. bulunduğum ortamlarda sürekli benden söz edilmesini severim, aslında sevmem ama severim, kısacası şımartılmayı sevmem. Yapmacık değilimdir. Aslında sosyal hayatta sessiz biriyimdir, fazla konuşmam ama konuşunca cevabı yapıştırırım. Ben var ya espri yapmak içimden gelse en kral espriyi yaparım. Benimle uğraşan biri varsa ona kapağı takarım, sonra eğilip, ''Evinizin önüne kapak takmışım, kusura bakma'' diyerek doğrulurum. Lafımı bilirim, söz verdim mi tutmaya çalışırım. Kendimce delikanlıyımdır, hemde gerçek bir delikanlı.

Ben var ya, dediğim gibi sessizim ama hemen her yerde en göz kamaştırıcı, en esprili biri olmayı başarırım. Kendimi gereksiz övmeyi sevmem, gereksiz sövmeyi severim.

Ben var ya, aslında alınganım ama hiç belli etmem. Karşımdakini kırmak, üzmek istemem. Biraz hoşgörülüyümdür. Bazen yaptıklarımı eleştirenler olur. Derimki kendi kendime ''demekki farkedilmemişim, farkettiririz bizde, hep üstün meziyetlerimden sözedilecek değil ya, ben de bir insanım, benimde kusurlarımın olması çok doğal''

Ben var ya ben, müthişim, olağanüstüyüm (yok, yok, sen var ya sen, sen olsa olsa pilav üstüsün Kiss )

Ben yaratıcıyım, hatta en yaratıcıyım. Yaratmak ne kadar kolay peki benim için? Zor, kolay değil hemde çok zor. O konuda beni tanıyan tanımayan sen kendini aşmışsın derler. Ortama zor ayak uydururum, ama ortamın içine girince canavar gibi olurum. Bu canavar kimseye zarar vermeyecek bir canavar olur. Huh?

Ben var ya ben, daha önce nasıl anlattım kendimi bilmiyorum ama ben aslında aslında dokununca ışıldayan bir güneşim. Valla Cheesy  Kiss Kiss

He birde ben var ya ben, ölünce evet ben ölünce Cry düşünsenize benim gibi birinin öldüğünü, Grin okullar 10 hafta tatil, ülkede 1 yıl yas ilan edilir, ağlayanlar, kendilerini yerden yere atanlar, intahar edenler.. aaaahh ah.. Birde hayranlarım Televizyonlarda, seyirciler ellerinde mendil gözleri yaşlı, odalarda peçetelerle dolu, gözyaşlarını silip silip peçeteleri atmışlar sağa sola, Tongue ölüm haberimi veren spikerin sesi titrek Cry ''o başkaydı, o adam gibi adamdı'' gibisinden konuşmalar.. (Vayy be!!) Cry

Ben var ya ben aslında neye kızıyorum biliyor musunuz. Madem ben öldükten sonra bunları söyleyip gözümün açık gitmesini sağlayacaksınız, neden şimdi söylemiyorsunuz be kardeşim, neden.. neyse. Cheesy Kiss

Aslında ben hiçbirşeyim, sıradanım be kardeşim. Mahkumum, bir yandan yorgunum. Her insan böyledir. Bu dünyada sahteliği oynuyoruz. Hepimiz rolümüzün bir parçasıyız. Sen var ya sen aslında bir hiçsin, sadece oyununu oyna ve çekip git bu dünyadan, sıra senin gibi sıradan başka insanlara gelsin. acele et, oyununu oyna, diğerlerini bekletme. Ama hayır ne kadar acele etsende bu oyunu bitireceksin, mahkumsun oynamaya...

Ben var ya, işte ben buyum...
« Son Düzenleme: 18 Aralık 2008, 03:25:34 Gönderen: conan10 » Logged

20 Kasım 2008, 15:56:14
Sizi anlamak istiyorum, kerem edip açıklarsanız, lütfunuzla bahtiyar olacağım...
Deneyimli Üye
*
Üye No: 7364
Teşekkür Sayısı: 527

« Yanıtla #2 :»

Ben varya ben
biraz alinganim, insanlari severim de birbirlerini kirmalarina dayanamam. Smiley
Ben varya ben aslinda hicde duygusal degilim hatta zaman zaman cokta sinirliyim. Grin
Ben var ya ben cogu zaman eksilerimin farkina bile varmadan lafi söyler gecerim sonun pismanlik tabi.  Sad
Ben var ya ben iyi yemek yaparim ama yemegide severim  Grin ben varya Kitap delisiyim ama secmesini beceremem  Shocked
Tavsiye almaya bayilirim paylasmak yasam bicimim hayat felsefem sevgi üzerine de ben var ya ben ahhh ahhh cok cabuk öfkelenirim Shocked
Yazmak benim icin zevk siir makale de genelde hüzünlüdürler.Ben varya ben galiba bazende dengeli degilim.  Cool
Aglamanin dogal bir ihtiyac olduguna inanirim da ben var  ben bazen abartirim Tongue
Ben varya ben ben bu konuyu cok sevdim sonra yine devam ederim
peki ya siz... ? Wink
medcezir' Adlı Üyenin İmzası

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
20 Kasım 2008, 20:58:34
AYIN ÜYESİ
*
Üye No: 8746
Teşekkür Sayısı: 96
ölümde var...

« Yanıtla #3 :»

Beni sormayın gitsin...
conqueror' Adlı Üyenin İmzası

ALLAH I EN ÇOK SEVEN O NU EN ÇOK ZİKREDENDİR
18 Aralık 2008, 03:20:43
Bizler Namaz Kılmaktan Ayakları Şişen Bir Peygamberin,Uyumaktan Gözleri Şişen Ümmetiyiz..
Genel Moderator
*
Üye No: 7325
Teşekkür Sayısı: 377
~~€d€p y@ hU~~

« Yanıtla #4 :»

Alıntı:conqueror tarafından gönderildi.
Beni sormayın gitsin...

Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
***ß!r!c!k***' Adlı Üyenin İmzası

***€d€p ß!r t@c !m!$ nUr-! Hüd@'d@n***
***g!y 0l t@cı €m!n 0l h€r ߀l@d@n***

Mail Olma Dünyaya Çün Bi-vefadır Bi-vefa;Mekrine Aldanma Zirapür Cefadır Pür Cefa...

Her şey ayrı yazılır..
Tüm içinde kalmadan bir bütün olmayı bilene..
Her şey bir şeydir, bir şey her şeydir..
Bütün ben'ler bir tek sen'in içindedir.

“Allah bir güçlükten sonra bir kolaylık yaratacaktır.” (Talak:7)

18 Aralık 2008, 13:57:55
Verilmesi en kolay şey NASİHAT, Alınması en güç şey İBRETTİR...(Droz)
Aktif Üye
*
Üye No: 8607
Teşekkür Sayısı: 126
...Büyük işler kuvvetle değil,sebatla başarılır...

« Yanıtla #5 :»

Alıntı:conan10 tarafından gönderildi.

He birde ben var ya ben, ölünce evet ben ölünce Cry düşünsenize benim gibi birinin öldüğünü, Grin okullar 10 hafta tatil, ülkede 1 yıl yas ilan edilir, ağlayanlar, kendilerini yerden yere atanlar, intahar edenler.. aaaahh ah.. Birde hayranlarım Televizyonlarda, seyirciler ellerinde mendil gözleri yaşlı, odalarda peçetelerle dolu, gözyaşlarını silip silip peçeteleri atmışlar sağa sola, Tongue ölüm haberimi veren spikerin sesi titrek Cry ''o başkaydı, o adam gibi adamdı'' gibisinden konuşmalar.. (Vayy be!!) Cry

Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
denizim' Adlı Üyenin İmzası

Zaman Akıp Giden Nehirdir
Sonu Uçsuz Bucaksız Denizdir
Eğer Bu Nehre Kapılırsan
Gideceğin Yer Cehennemdir...
18 Aralık 2008, 14:04:38
Verilmesi en kolay şey NASİHAT, Alınması en güç şey İBRETTİR...(Droz)
Aktif Üye
*
Üye No: 8607
Teşekkür Sayısı: 126
...Büyük işler kuvvetle değil,sebatla başarılır...

« Yanıtla #6 :»

Ben öyle uzun cümleler kurmayı,uzun yorumlar yapmayı pek beceremem.
Dolayısyla da kendimi anlattamda o kadar uzun sürmeyecek  Cheesy
Ben var ya ben  Cheesy dışardan bakılınca sert,soğukkanlı gibi görünen,aslında öyle olmayan biriyim.
Sıcak kanlıyımdır Grin ama bunu benle muhabbet edenler farkedebilir sadece.
Ben var ya ben çok hırslıyımdır.bi hedefim varsa o na ulaşmak için yapamayacağım şey yoktur.
Ve yine "Ben var ya ben"  Cheesy çok kıskancımdır. Shocked
Sevdiğim insanı acayip kıskanırım ama gereksiz kıskançlıklar değil tabi Smiley
E daha ne diyim işte böyleyim ben Smiley
Haaa unuttum en önemli şeyi söylemeyi.
Birlikte Forum'un da AŞIĞIYIM

« Son Düzenleme: 18 Aralık 2008, 14:05:54 Gönderen: denizim » Logged

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

BirlikteForum Etiketler
Ben Var Ya Ben, İşte Ben Buyum!!

Gitmek istediğiniz yer: