bu gönderdiğim videoları beğenip beğenmediğinizi belirtirseniz ona göre devam edeceğim veya vazgeçeceğim.
Adım Feride Bugün solundan kalkmışların yağlı sağcısı değilim Hiçbir tarafım yok Kartpostal müslümanı olmak değil amacım Cami ihalesine giren her taşralının karşısında Mimar Sinan gibi durmak isterim Allah aşkıyla yanıp tutuşanların serinliği olabilecek bir tatil köyüde değilim Üstünlük takvadadır. Ama alçaklıkta gözüme sokulmasın lütfen. Rica ederim...
Ben Walt Disney Değilim
Ben Walt Disney değilim.. Serüven satmıyorum. Proleter Tavşan Oswald’i bırakıp Burjuva faresi çizecek vaktim yok.. Guantanamo kozmetiği gibi dökülüyor Dünyanın cildi. İlk vahyin nerde indiğini gösterecek bir Holywood kamerası değil elimdeki.. Yunus Emre de Atom mühendisi değil, Olsaydı Rahlei Tedrisat caddesinde olurdu en küçük yapı taşımız. Füzeler Hay’dan gelip Hu’ya gitmenin yolunu bilseydi. Hurda yığınına dönmezdi böğürtlen toplayan çocuklarımız.. Peltek bir İslamcılıkla entel tükürükler sıçratan Leylek çiftliği olma yolundayız.. Çok atıyoruz ama uçtuğumuzu göremiyor kimse.. Hasbinallahvenimel vekili olmadan milletvekili kahvaltılarında İşimize yarayamayan yasaların kaypaklarıyız.. Bizi ayaküstü cehenneme gönderen fetvaperest dincilerin cüppeleri altında Son numarası tutmayan zikir tellallarıyız.. Allah rızası için yatlarda fasülye kıran konformist Ayşelerin modern taklalarıyız.. Mesli şovalyelerin olduğu savaşlarda Dört rekatlık yanılgıyız.. Telaffuzu şovanist çığlığı Müslüman varlıkların sokağında salyangoz tezgahı açanların demir dökümcü ağalarıyız.. Yüzünden sakal püsküren adamların damarlarına çöken patentli din ormanından kaçamayan korkaklarız.. Ben Walt Disney değilim.. Kedi olalı bir fare tuttuğunu zannedenler mahallesinde oturmuyorum.. Adım feride.. Bugün solundan kalkmışların yağlı sağcısı değilim. Hiçbir tarafım yok.. Kartpostal müslümanı olmak değil amacım.. Cami ihalesine giren her taşralının karşısında Mimar Sinan gibi durmak isterim.. Allah aşkıyla yanıp tutuşanların serinliği olabilecek bir tatilköyü de değilim.. Üstünlük takvadadır ama alçaklık da gözüme sokulmasın lütfen Rica ederim..
Esra Elönü
marmarafm cıngılı
« Son Düzenleme: 16 Aralık 2008, 12:45:49 Gönderen: Wolt »
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Çok güzel bir video değerli kardeşim. Şiirde güzel,videoda.Öyle ki çok şeyler hatırlatıyor dimağımızda. Ancak ben şu wolt'u,B-H-B-F'yi,Savtegin'i,Gazi'yi arıyorum bu konularda.Admin ve yönetici arkadaşlarımız neredeler.Neden selahaddin'in konularına bir satırda olsa yazmaktan imtina ediyorlar? Artık klavyelerinde ki ateşi buraya dökmelerinin zamanı gelmedi mi?
Çok güzel bir video değerli kardeşim. Şiirde güzel,videoda.Öyle ki çok şeyler hatırlatıyor dimağımızda. Ancak ben şu wolt'u,B-H-B-F'yi,Savtegin'i,Gazi'yi arıyorum bu konularda.Admin ve yönetici arkadaşlarımız neredeler.Neden selahaddin'in konularına bir satırda olsa yazmaktan imtina ediyorlar? Artık klavyelerinde ki ateşi buraya dökmelerinin zamanı gelmedi mi?
dur sevgili dostum buradayız. hemen kızmayalım.
selahaddin kardeşimin videolarını ve yazılarını devamlı takip ediyoruz. hatta fetihle ilgili videosunu portalda yayınladık.
kesinlikle desteklenmesi gereken konular.
forumun teknik işlerinden dolayı konulara yorum yapmasamda forumda açılan tüm konuları takip ediyorum.
benim gördüğüm site yönetimide dahil çoğu üyemizin bu tür konulara az ilgi göstermeleri.
açıkçası bu kadar güzel videolara, derin konulara neden diğer üyelerimizin az ilgi gösterdiği noktasında bir çözüme varmış değilim.
diğer videolarada bakar ve yorum yaparsanız sevinirim. videolara bu adresten ulaşabilirsiniz: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
ben yenilerini yaparım. inşaallah biraz sonra bir tane daha yükleyeceğim.