Sana hocamın eskimeyen öğrencilerinden biri olarak ben cevap vereyim BassHunter...
Sana Fatihce yaz demiş hocam sen İsveçli bir dj gibi yazmışsın.
Ben de sana demiştim;oku ama okumakla kalma,asıl idrak et ki okuma kemale ersin.
Hocamda sana oku demiş aslında ama sen okumak yerine yine dümdüz gitmişsin yazılanların üstüne.
Daha ilk virajda devirivermişsin kamyonu.
Ne kadar düşündün Fatihceden ne kast edildiği hakkında.
Sen Fatihi yetiştirenlerin hocaları olduğunu mu sanıyorsun?
Fatihe değer katanın hocaları olduğunu mu düşünüyorsun?
Düşündünde sadece bu kadarını mı akıl edebildin?
Sana göre Fatih fatihce düşünemeseydi bile hocaları ona bu kapıyı açabilecek miydi?
Molla Güraniye değer katan Fatih midir yoksa Fatihi Fatih yapan Molla Gürani midir?
Kuyumcu ustasının eline geçen pırlantaya kuyumcu şekil verir ama asıl olan değer taşın kendisinde olandır.
Elmas elmas oladuğu için değerlidir kuyumcu işlediği için değil.O taşı işleyen usta işlediğine övünür.
Sence Fatihceden kasıt bir kuru Dünya'yı kurtarmak siyaseti mi?
Okuduğun felsefe kitaplarında gördüğün;daha ne olduğunu bile kavrayamadığın,kullandığın manadan anlaşılan,süslü ama aslında bizzat senin inancınla çelişen dogma kelimesini kullanmak mıdır zannettin Fatihceyi?
Fatihce nedir bilir misin BassHunter?
Fatihce;Yunusleyin konuşmayı bilmek,Tabtuk gibi gönülden söylemektir.
Fatihce;Akşemseddince eğitip,Yavuzca düşünmeyi bilmektir.
Yoksa daha ilk dönülen virajda emanet olarak verileni yardan aşağı uçurmak değildir.
Hele forumda rastladığın birilerinin gazına gelipte hocana akıl vermeye çalışmak ve ona haddini bildirmek hiç değildir.
Uzatmayayım kolay gelsin BassHunter.
Dj olmaktan çıkıp Muhammed olduğunuz zaman görüşürüz.
Hocam kusura bakmayın ama bu mesajımda size;
Bu toprak bu tohumu büyütmez.