Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
DEGİRMEN Degirmen misali hayat ögütürmüş ya insanları Dolaşıyor birbirine benimde yorgun ayaklarım Ellerimi koyacak yer bulamıyorum. Baharını kaybetmıs kuslar gibi.. Pamukseker.
AYRILIK Ne yüregine inancim var ne sadakatine, Ne sana aitim artık nede sensizlige. Bir deli boşluk için,yangın yeri, Tufan degil bendeki tufanlar alemi. Solugum tükeniyor..... Agır geliyor sensiz yarınlar,hatta anlar, Ama kapılarımı kapattım sana gelme.... Bıraktıgın adreste degil artık o kara..deli..dolu Sevgiye herseyini adamış kız. Bir yaman ayrılıgın,kirlettigin aşkın..... Toplamaya çalıştıgım parçalarını Artık dagıtıyorum.. Kutlu olsun ayrılıgın.. Seni bagışlamıyorum. Pamukseker
Bir kelebek döner başımın üstünde Ne gelir konar ellerime güvenipte, Nede gider uzaklara terk edipte. Dönüp dönüp terk edeceksin, Bir ışıga kanıpta. Bilmeyeceksin ışıkta ateş var Geç olacak ögrendiginde. KELEBEK Gel... Yüregimdeki Şefkat ellerimdeyken, Ben dost sen ışık ararken. Sızlatma yüregimi, Dönüp dönüpte gitme Sende terk etme.
Yagmurla geliyor hüzünler, Aydınlıgı alıp yere indiriyor. Yere düşen her damla,içimizde eziliyor Sessizlik oluyor çıglıklarımız. İnceden yagmur dışarıda camlarda izleri, İçime sıgmayan bir gariplik çöktü. Ya ben fazlayım bu şehırde, Yada bir şey eksik
Burayı sanki daha önce başka bir şiirde daha okumuştum... Ya ben fazlayım bu şehirde Yada biri eksik Olarak... Şiirlerin çok güzel eline sağlık ama keşke hepsini aynı konu üstünde açmasan...