Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Güçlü kadın Süzülürken içine gözyaşın, Dizelere dökülür yalvarışın. Kim bilir ki ... Halini! Dilin söylermi yüregin harbini... Kuş misali uçar hayallerin, Ama uçmayı sevemedin.. Hissettigin sadece!!! Ne hayal nede umut, Sadece tertemiz özlemlerin.. Pamukseker..
Bildigim o ki sen bana kızgınsın olabildigince Ne kadar suç varsa üstleniyorum çaresizce Bilsen hangi acılarda korudugumu seni Hak vereceksin bana,tutup ellerimden üzülme diyeceksin yüregime dokunup Ve ben sana acamıyorum kapılarımı sonuna kadar Acılar kanatır yüregini korkuyorum. Bana dair bilmediklerin ..... Seni benden uzaklastırıyor farkına varmadan Ve ben bunları bilmenin çaresizligi ile Kendi kaderimi yaşamaya devam etme gücü arıyorum. Suskunlugum öylesine ölümden zorki,,, Ucurumlarda yitirdim sesımı..
Kalemine saglik ...
« Son Düzenleme: 13 Aralık 2008, 03:22:48 Gönderen: medcezir »
Tükenmek için bunca acele eden takvim yaprakları, Koşarcasına hızla koşan akrep ve yelkovanlar. Şöyle uzaktan baktıgımda, Gecenin sisinde kalmak gıbı. Gelecegemi yoksa geçmişe mi! Gittigimi bile anlayamıyorum.. Pamuk seker
Güçlü kadın Süzülürken içine gözyaşın, Dizelere dökülür yalvarışın. Kim bilir ki ... Halini! Dilin söylermi yüregin harbini... Kuş misali uçar hayallerin, Ama uçmayı sevemedin.. Hissettigin sadece!!! Ne hayal nede umut, Sadece tertemiz özlemlerin.. Pamukseker..
Tesekkur ederım Med Cezir:) İşlerin yogunluguna yada hayatın hay huyuna kaptırdım kendımı..Yazmak güzel en azından kımselere catmıyorsun kendınce kelımeler ıle oynuyor belkı bir anlayan bulunur dıyorsun..
Tesekkur ederım Med Cezir:) İşlerin yogunluguna yada hayatın hay huyuna kaptırdım kendımı..Yazmak güzel en azından kımselere catmıyorsun kendınce kelımeler ıle oynuyor belkı bir anlayan bulunur dıyorsun..
Sana katiliyorum Pamukseker yazmak bir anlamda desarz olmak, kendini ifade etmenin baska bir yolu diger konulardada sairane narin mesajlarini görmek isteriz Yazilarinin devamini bekliyorum ...
Ben` Çekilip bir kenara sessizligin sessizligini dinliyorum, Susmak en iyi çözümdür diye.. Benim dışımda yaşanan hiç bir zamanın, Benim içimde bir hükmü yoktur diyerek.. Sen... Duygularını kımsenın senden daha iyi dizginleyemeyecegını, Kendi kendıne onaran bir yaranın bir sebebi oldugunu bılerek Hesapların denklemlerın döngüsünde çırpınarak, Hala kendimim diyerek,kendini tanıtamadıgın hayatına. Bundan sonra en çok kendine ıhtıyacın olacagını bilerek. Çekilip kenara sessizligin sessizligini dinleyerek, Susmak en iyi çözümdür diyerek.. Bilinmeyen muamma....
« Son Düzenleme: 22 Aralık 2008, 17:30:50 Gönderen: pamukseker »
Ben` Çekilip bir kenara sessizligin sessizligini dinliyorum, Susmak en iyi çözümdür diye.. Benim dışımda yaşanan bir bir zamanın, Benim içimde hic bir hükmü yoktur diyerek...
Yüregine saglik ...
« Son Düzenleme: 22 Aralık 2008, 17:37:35 Gönderen: medcezir »
Bu yaşamda limana demir atmamalıyım Başım dik gözlerim kör, Açıklara daha açıklara kürek cekmeliyim Açıklarda batmalıyım İpi çözülmüş bir sandal gibi yitip kaybolmalıyım. Pamukseker..