SEVDİGİMSİN SEN DALGALARIN KIYILARA VURDUGU GÖLLERDE, SULARLA AYNI TÜRKÜLERİ MIRILDANAN Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Gemime güvenmiyorum ki,fırtınada denıze acılayım diyorsun ya bana hep.. Bilmiyorsun ki ben o fırtınanın ortasında kalakalmısım.... Ufuktan gelecek gemiyi düşlüyorum,bırakmak için kendimi azgın dalgaların lütfuna.. Kızıyorum sana.. Neden kapıları bu denli aralık bıraktıgını anlamaya calısıyorum,halatlar atıyorsun tutunayım dıye,,,,,,, Sevinirken kurtulduguma,birbaşıma kalıveriyorum attıgın halatla denizin ortasında. Kapat kapılarıartık yüzüme,görme çırpınısımı denizlerin ortasındaki... Bileyim bu fırtınalar sonumdur diye. Pamukseker.
Maçoluk her kızın hayallerindeki erkek tipidir.Maço erkek sahiplenir korur adaletlidir duyguludur.Kim ben sevmiyorum maçoluğu dese de hep bunu aralar... Örnek Memati...
KAYBOLUŞ Sevda yagmurunda dolup,güneşle çekilen Sıg bir göl gibi kalbin.. Ruhun kavrulurken dün, Bugün sellerde bogulması bundan. Bir avuc sevgi yıkar bentlerini Yanmayı seçtin hep terk i sevdaların sıcaklarında Suya hasretin bundan... Pamukseker.
KAYBOLUŞ Sevda yagmurunda dolup,güneşle çekilen Sıg bir göl gibi kalbin.. Ruhun kavrulurken dün, Bugün sellerde bogulması bundan. Bir avuc sevgi yıkar bentlerini Yanmayı seçtin hep terk i sevdaların sıcaklarında Suya hasretin bundan... Pamukseker.
ÖLÜMDEN SONRA YAŞAM Et çürür,kemik dagılır kaybolur gözlerin pırıltısı.... Kımıldamaz elimiz ayagımız orada. O vakit neden bunca düşmanlıklar. Ergeç çagrılmayacakmıyız. Selam olsun gözü yaşlı hazin gecelere. Düşünemez olduk gündüzleri, Bu mevsimler törpülüyor ömrümüzü.. Pamukseker