Bugün, Birlikteforum'un çok değerli bir üyesi olan ''Elekçi''nin 18. doğumgünü.
Elekçi,
Ailenle bir ömür boyu, sağlıklı, mutlu ve şanslı uzun yıllar dilerim. Yeni yaşında kalbinin alabildiği kadar sevmen ve hakettiğin kadar sevilmen dileğiyle, doğumgünün kutlu olsun.
Aslında yaşlanmanı kutlamak istemezdim. ..ama hayatın kanunu böyle. Her geçen 12 ay bizi biraz daha yaşlandırıyor. Yani bugünlerin kıymetini bilelim. İçindeki 18'lik çocuğu kaybetmemen dileğiyle..
Elekçi'nin Tavsiyesi ve İcadı: İskender Kebabı Doğumgününe de bu yakışır.
Bişey daha söyliyeyim. ''Kim Nerede'ciler''de nice şampiyonluklar kazanman dileğiyle..
« Son Düzenleme: 16 Ekim 2008, 23:25:54 Gönderen: conan10 »
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
conan güzel dileklerin için çok sağol...şampiyonluk zaten bende kimseye vereceğimide sanmıyorum ... elnur abla ve nural ikinizede çok teşekkür ederim...dilekleriniz içinde...
ayrıca nural o bikaç kelimenin içinde çok güzel dilekler saklıyo ben anlıyorum onu nural için ahada kalp
PASTAM nasıl olmuş kendi ellerimle hazırladım... conan'a bırakmak istemedim bu işi çünkü onun yaptığı pastayı hepimiz hatırlarız
yav conan tetikte beklemiş sanki en erken kutlayan kişi olmak için sevgili kardeşim foruma geldiğin gün kaliteni anlamıştım ahaa bir cevher kazandık hayatındaki tüm aşamaları kazasız belasız aşman dileğiyle imanlı sağlıklı doğal olarakta huzurlu uzuuun ömürler dilerim kardeşim iyiki geldin iyiki ailenide getirdin aha çiçeklerinnn ve kalppp