Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
ya arkadaslar yapmayın; bu resmin fotoshop oldugu cok belli:) belli ki birileri coca colayı karalamak icin hazırlamıs, pess
diyen arkadaş vazgeçemediği coco colayı içmeye devam etsin vebali öbür dünyada (amerikanın ırak'a yaptıklarını bilmiyormuş gibi)
amerikan emperyalizminin konuyla bağlantısı yok bence. coca cola tüm islami ülkelerde buyuk yatırımlar yapan CEO'su Türk bir firma sonucta. ben evet vazgecmiyorum coca coladan; bu yalanlar yuzunden de vazgecmeyecem
Teşekkür ederim evren. İçmekte çok kötü.İçinde en sevmediğimiz şeyler var. Bu reklamdaki yazıyı da görünce kolayı dahada sevmemeye başladım. Zaten o kolanın çok kötü bir anlamı var.O yüzden ismini söeleyemiyorum...
ya kola neymiş eskiden kola mı varmış kolanın içindekilere bi bakın bida adını duyma istemezsiniz.hem sağlıklı da değil yerine su,meyva suyu (hazır değil hazır meyva suyunun koladan farkı yok) ayran için. hem doğal hem sağlıklı.
şuan piyasadaki blgisayarların çoğunun işlemcisi olan intel.amerikan malıdır.ayrıca kullandığımız ve sitede reklamlarını yaptığımız (google) da amerikan malıdır.öyleyse iş sadece cocacolada bitmiyor.
bende barış gibi dusunuyorum.tamam içmeyelim ama bize o tadı verecek bi turk malı gösterın tamam diyelım kullanmayalım.nereye bakarsak bakalım hep yabancı malları bolede olunca mevbur kalıyoruz.