dün gece rüyamda bir gazete alıyordum,gazetede flaş flaş birlikte forumun erkek üyeleri aslında kadın!!! bi bakıyorum mendakka nın bi bankta oturmuş resmi var 70 yaşlarında bi kadınmış mendakka aslında,yanındada 20 li yaşlarında kızı,kızıda minik değilmiiş! bizi kandırmış conan wolt felan süslü püslü ojeli kadınlardan BİRLİKTEFORUM ARTIK RÜYALARDA ....
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
dün gece rüyamda bir gazete alıyordum,gazetede flaş flaş birlikte forumun erkek üyeleri aslında kadın!!! bi bakıyorum mendakka nın bi bankta oturmuş resmi var 70 yaşlarında bi kadınmış mendakka aslında,
Hayali bile kötü. Yav çok çirkin bi kadın olur Mendakka be.
ya süperdi bu yaaa... (hep benimi erkek sanıcaksınız )
mendakka abinin sabah dolaylarında attığı bir mesajda moralinin bozulduğunu yazmıştı kesin bunu okuyunca daha kötü olcak
ayrıca tek mendakka abi değil tüm erkek üyelerin morali bozulacak...ablacım böyle bi rüyada anlatılmazki bari gönüllü sansür(mendakka abiden alıntı) koysaydın
« Son Düzenleme: 24 Ekim 2008, 18:36:06 Gönderen: elekci »
dün gece rüyamda bir gazete alıyordum,gazetede flaş flaş birlikte forumun erkek üyeleri aslında kadın!!! bi bakıyorum mendakka nın bi bankta oturmuş resmi var 70 yaşlarında bi kadınmış mendakka aslında,yanındada 20 li yaşlarında kızı,kızıda minik değilmiiş! bizi kandırmış conan wolt felan süslü püslü ojeli kadınlardan BİRLİKTEFORUM ARTIK RÜYALARDA ....
Feminist bir kadının rüyasından da başka birşey beklenmez. Manide bile erkeklere saldırılıyor yha, bari rüyanda bizi rahat bırak.
« Son Düzenleme: 24 Ekim 2008, 19:53:30 Gönderen: conan10 »
aa kadın olmak o kadar mı kötü?? kızıyorum ama..tamam kadın olmak zor ama kötü değil yaa...! valla dünyaya bi daha gelsem yine kadın olmak isterim,erkek olmak aklımdan geçmez! siz kadınlara kurban olun hıııııhhhhh
aa kadın olmak o kadar mı kötü?? kızıyorum ama..tamam kadın olmak zor ama kötü değil yaa...! valla dünyaya bi daha gelsem yine kadın olmak isterim,erkek olmak aklımdan geçmez! siz kadınlara kurban olun hıııııhhhhh
hocam ben bu son söylediklerinize katılmıyorum.ne olursa olsun hiçkimse kimseye kurban edilmemeli siz kendinize kimi kurban ederseniz edin ama kendi adınıza konuşun geneleme yapmayın Allah erkeklerimizi başımızdan eksik etmesin burda bu kadar gencimiz var Allah hepsine uzun ömürler versin Allah hepsini ailelerine bağışlasın selametle