Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
  BirlikteForum. Kültürel Bilgi Paylaşım Platformu > Kültür & Sanat & Tarih > Derin Konular-Felsefe-Parapsikoloji (Moderatör: murvet) > Binlerin Üstüne Onyedi daha...Rabbe Yürüyenler...

Konu Bilgileri
Konu BaşlıgıKonu: Binlerin Üstüne Onyedi daha...Rabbe Yürüyenler...
Cevap SayısıCevap Sayısı: 50 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 1943 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1] 2 3 4 İleri  Hepsi   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Binlerin Üstüne Onyedi daha...Rabbe Yürüyenler...  (Okunma Sayısı 1943 defa)
04 Ekim 2008, 14:22:36
Yönetici
*
Üye No: 4102
Teşekkür Sayısı: 567

« :»

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ

وَلَا تَقُولُوا لِمَنْ يُقْتَلُ فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتٌ ۚ بَلْ أَحْيَاءٌ وَلَٰكِنْ لَا تَشْعُرُونَ

Bakara Suresi 154

Ve sakın Allah yolunda öldürülenlere "ölüler" demeyin; hayır onlar diridirler. Fakat siz bunun şuurunda değilsiniz.

Vatan Şairi bu günü ne güzel özetlemiş değil mi?

İlahi, şer’-i masumun şu topraklardı son yurdu…
Nasıl te’yid-i kahrın en rezil akvama vurdurdu?
Evet, milletlerin en kahpesinden, üç leim ordu,
Gelip ta sinemizden vurdu, seyret hem nasıl vurdu:
Ki istikbal için çarpan yürekler ansızın durdu!

Yazılacak ne var ki.
Aslında ne söylenmedik söz kaldı ve ne de anlatılacak bir siyasi malzeme.
Zaten istesek de bize bırakmayanlar çok olacaktır bu dediklerimizi.
Sıra sıra dizilecektir taziye mesajları…
Kimin gönlünde ki ateşi söndürecekse ve ya ne işe yarayacaksa.
Ne şehidimin yarine yazdığı mektubun ucunda ki yanığa şifa olacak,ne de annesinin yürek goncasını,babasının bir tane aslanını geri getirecek.
Dizi dizi sıralanacak yine taziye mesajları…
Millete dilenecek,aileye denilecek;taziye kalmış gibi.
Yine bizler oturup ağlayacağız bir mezar taşının başında,yine anneler babalar göz yaşı diye akıtacaklar evlatlarının kanını bu topraklara.
Daha çok dinleyeceğiz gibi geliyor bana bu taziyeleri.
Hem de bir yarin elinde ki kalan son hatırası mektubu okurken ya da evladının mezar taşından gül kokusu almak için;ciğer dolusu nefes çeken,anne-babaların hıçkırıkları arasında.
Toprağa vereceğiz;anasının kınalı kuzusunu.Rüzgarın okşamasından kıskandığı saçlarını bir kez daha okşamasına bile izin verilmeden.
Hem de neden,neden…
Hiç birimizin akıl erdiremediği ve hiç birimizin anlamak için güç yetiremediği bir konu yüzünden.
Ne kendilerinin ne de bizim cevabını bilmediğimiz ama aslında uğruna milyonlarca can verilen bu topraklarda gözü olan namussuzların çok iyi bildiği bir cevap uğruna.
Kime hizmet ediyorsunuz?
Kimin ateşi tutmaya cesaret edemediği için kullandığı maşalarısınız?
Nasıl bir insansın zalim ki hiç düşünmeden o kadar bin canın üzerine,onyedi fidanımızı kırıp geçtin?
Nasıl bir zalimsin ki anne babaların Arş-ı Ala’yı titreten feryatlarını duymaktan bu kadar uzaksın?
Ebu Cehil misim zalim ki mazlumların üstüne böyle bir karabulut gibi çöktün?
Ebu Lehep misin zalim ki milletinin önünü kesmek için,Amerika’nın,İsrail’in,İngiliz’in cehennem ateşinden dikenlerini yollarımıza döküyorsun?

Ellerin kurusun hain oğlu hain…
Ellerin kurusun hain oğlu hain...

Ellerin kurusun da cehennemde yanarken bu  günkü taşeronlarında sırtlarında ipleriyle sana odun taşısın.
Bittik mi sanıyorsun bizleri?Peşindeyiz evlatlarımızın.Çünkü çok iyi biliyoruz ki;

“Sızlasa da gönüller düşenlerin yasından
Koşar adım gitmeli onların arkasından.
Kahramanlık; içerek acı ölüm tasından
İleriye atılmak ve sonra dönmemektir. “

Ne diyelim?Nasıl söyleyelim?

Bu gün onyedi evladımız daha Rabbine yürüdü…

Akif’in deyimiyle;

“Ey şehid oğlu şehid isteme benden makber…
Sana ağuşunu açmış duruyor Peygamber…”

Tüm Milletimizin başı sağolsun.
Vatan sağolsun.
« Son Düzenleme: 06 Ekim 2008, 23:47:54 Gönderen: Savtegin » Logged
Savtegin' Adlı Üyenin İmzası

İmza yok...
Bağlantılar

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Binlerin Üstüne Onyedi daha...Rabbe Yürüyenler...
« Posted on: 08 Ocak 2009, 10:30:28 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
04 Ekim 2008, 14:30:44
Bizler Namaz Kılmaktan Ayakları Şişen Bir Peygamberin,Uyumaktan Gözleri Şişen Ümmetiyiz..
Genel Moderator
*
Üye No: 7325
Teşekkür Sayısı: 376
~~€d€p y@ hU~~

« Yanıtla #1 :»

ne söyliyeyim ki üzüldüm hemdee çok Sad

AMA YÜREĞİM BİR YANDAN TEBESSÜM EDİYOR

keşke olmasaydı demiyeceğim hani dediniz ya

onlar rablerine yürüdüler...

BU ŞEKİLDE OLMASI BİZİM CANIMIZI YAKIYOR ELBETTE ÜZÜLMEMEK ELDE DEĞİL Undecided

AMA BU MAKAM Kİ YÜCE BİR MAKAM

TEK DENİLECEK RABBİM AİLELERİNE SABR VERSİN.....

elbet HAK ın duruşunun konuşacağı zamanda gelicek..

yapılanlar kimsenin yanına kalmayacak....

***ß!r!c!k***' Adlı Üyenin İmzası

***€d€p ß!r t@c !m!$ nUr-! Hüd@'d@n***
***g!y 0l t@cı €m!n 0l h€r ߀l@d@n***

Mail Olma Dünyaya Çün Bi-vefadır Bi-vefa;Mekrine Aldanma Zirapür Cefadır Pür Cefa...

Her şey ayrı yazılır..
Tüm içinde kalmadan bir bütün olmayı bilene..
Her şey bir şeydir, bir şey her şeydir..
Bütün ben'ler bir tek sen'in içindedir.

“Allah bir güçlükten sonra bir kolaylık yaratacaktır.” (Talak:7)

04 Ekim 2008, 20:41:31
Deneyimli Üye
*
Üye No: 1477
Teşekkür Sayısı: 628

« Yanıtla #2 :»

30 yıldır bu kadar bedel ödeyip hala aynı yerde olmak insanı kahrediyor 5 bin şehitle biz kurtuluş savaşını kazandık tabiki şehitlik en üst mertebe ama yapanın yanına kar kalmamalı buna cüret edenler bedelini en ağır şekilde ödemeli benim ödediği konusunda sıkıntılarım var en çokta ona kahroluyorum adam binlerce KM den gelip her yere üs kurdu heryeri eyalati yaptı biz binlerce şehit verdiğimiz halde hala izinsiz sınır ötesine geçemiyoruz bu adeletsizlik beni yıkıyor hiç lamı cimi yok gireceğiz iznsiz ve orda kalıcı olacağız bu kadar basittir mesele gersi tefaruat artık

mendakka5 BAKTIĞIMIZ KONULARA YORUM YAPMADAN GEÇMEYELİM. NETİCEDE EMEK VERİLMİŞTİR.EMEĞE SAYGI DUYALIM.

04 Ekim 2008, 20:48:32
Birlikte Üyesi
*
Üye No: 12712
Teşekkür Sayısı: 74

« Yanıtla #3 :»

şu anda belki üzülmekten başka birşey yapamıyoruz.
İNANIYORUM Kİ ŞEHİTLERİMİZİN KANI YERDE KALMAYACAK

hedef BAKTIĞIMIZ KONULARA YORUM YAPMADAN GEÇMEYELİM. NETİCEDE EMEK VERİLMİŞTİR.EMEĞE SAYGI DUYALIM.

04 Ekim 2008, 20:50:06
Yönetici
*

« Yanıtla #4 :»

Tüm sorular ve sorulanların cevabı aslında forumumuz da var.

Eğer Bolkar'ın BOP ile alakalı yazılarını okusanız göreceksiniz neler olduğunu.

Kim ki diyorsa bu saldırıyı yapan üç tane baldırı çıplak pekaka'lı yalan söylüyor.

Kim ki terör örgütü bunu yaptı diyorsa yalan söylüyor.

Bu işin başı başka,ayağı başka.

Vallahi de Billahi de sorumlu Amerika ve yandaşları.Hele de İsrail,hele de İsrail.

Yok mudur benim bildiğim şu gerçeği bilen bir vatan evladı?

Varsa neden çıkpta demezler ki saldırıyor bize düşmanların en çirkef uğrusu,

Ya Rab bu nasıl bir iş ki geliyorda vuruyor yavrularımızı yurdumuzda hainlerin kulu.

Hele bu nasıl bir iş ki Şehadetin şerbeti bitmeden eğlenceye düşmüş Türk'ün yurdu...

Billah tükürmeye değmeyecek bir kısım vahşileri kendinize düşman bellemeyin,

Hele belliyken okyanus ötesinde ki gul yabaninin ve onun çömezi köpeklerin ini.

Yarın yine dizileceğiz şehitlerin cenazelerinin ardından.

Yine bağıracağız ortalığı inleterek"Kahrolsun pekaka" diye.

Ama neye yarar ki.

Heyhat giden yiğitler dönmez ki.

Ağlayan yürekler gülmez ki.

Titreyen eller evladını alıpta bağrına basamaz ki.

Amerika Allah seni kahretsin...

İsrail her bir şehidim için Allah seni yer ile yeksan etsin...

Pekaka ağlattığın her ana için,kanattığın her yürek için,kalbini tirettiğin her baba için Allah senin bin kere belanı versin...

« Son Düzenleme: 04 Ekim 2008, 20:52:51 Gönderen: Savtegin » Logged

Savtegin BAKTIĞIMIZ KONULARA YORUM YAPMADAN GEÇMEYELİM. NETİCEDE EMEK VERİLMİŞTİR.EMEĞE SAYGI DUYALIM.

04 Ekim 2008, 20:58:48
Deneyimli Üye
*
Üye No: 1495
Teşekkür Sayısı: 180

« Yanıtla #5 :»

AMİN

SIR' Adlı Üyenin İmzası

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Göklerin merhamet dolu olduğuna inanıyorum.
Bizse nefsimizin beton çatısını tepemize dikmiş yaşamayı öldürüyoruz.
.....MERHAMET.....
Alem bu temel üzerinde...
Eğer toprağa,tohuma hatta kire, lekeye merhamet olmasaydı su olur muydu..?
Rengi merhamet sesi merhamet, pırıltılı şırıltılı su...
Ne duruyorsunuz !!!
Sökün sahte su borularını; ev ev merhamet şebekesi kurun...
Tepemizdeki çatıları da yıkın, göklerle temasa geçin...
O zaman göreceksiniz ki;
Acı su borularından tatlı su akacak ve başlar üstünde güneşe yol veren kubbeler yükselecek...
-Necip Fazıl Kısakürek-

06 Ekim 2008, 08:11:10
Yönetici
*
Üye No: 6300
Teşekkür Sayısı: 578
Düşündüğümü söylerim, düşünmem gerekeni değil...

« Yanıtla #6 :»

Ben bu konuda maalesef yine üsttekilerin yaklaşımlarına uymayacak bazı şeyler söyleyeceğim...

Bence öncelikli olarak öldürülen askerlerimize "şehit" denilerek anaların yüreğini soğutma işinden vazgeçmeliyiz. Çünkü biz "şehit" dedikçe onlar önlem almak yerine şehitlerimizin sayısının artmasını vurdumduymaz bir tavırla izliyorlar... Onlardan kastım ordunun yönetim kademesi...

Artık şehit deyip gururlanmaya çalışmak yerine her bir evladın hesabını soralım "paşalarımıza"...

Savtekin hocam yok öyle beleşe ABD'yi İsrail'i suçlamak... Senin komutanların ve siyasilerin üstüne düşeni yapıyor mu? Hedefi uzaklara koyunca bugünü kaçırıyoruz. Evet sonuçta onların parmağı var ama bizim de vatandaş olarak yapmamız gerekenler var... Hani Mendakka'nın açtığı mafya konusunda ben karamsar bişeyler yazmıştım da siz "bizim ne yapmamız gerektiği" üzerinde durmuştunuz ya... İşte aynen öyle. Biz ne yapıcaz ne düşünücez? Öyle kafamızı kuma gömerek "yas tutmamızın" kime ne faydası var?

Artık benim şehit tesellilerinden çok "ikna edilmeye" ihtiyacım var...

Birlik beraberlik mesajları eğer beni uyutmaya ve bilinen sistemin yürütülmesine zemin hazırlıyorsa vermeyin bana "birlik ve beraberlik" mesajı...

İslamın sadece "şehadet" boyutuna "inanmış gibi" yaparak, cenazelerde başörtülü anaları bağrına basanlar, niye normal zamanlarda onları "cahil cühela" takımından görerek adam yerine koymuyor? Evladı ölen ana "eli öpülesi" de diğer analar "tü kaka" mı? Acılar tazeyken kimse işin bu boyutunu görmek veya göstermek istemiyor bence...

Benim paşalarımın "hayali laiklik bekçiliğinden çok daha önemli olan vatan bekçiliğine" fırsat bulamamak için mantıklı bir açıklamaları var mı acaba?

Bir diğer konu...

Dün paşanın biri çıkmış 5 karakolun yerinin değişeceğini söylüyor.. Niye daha önce yapmadınız diyenlere de "ödenek yoktu" gibi "aptalca" bir cevap veriyor... Şimdi bu cevabı veren bir sivil olsaydı "yerin dibine" sokmaz mıydık? Ama konuşan asker olunca "pusuyor" bizim cengaver medyamız... Hiçbiri sormuyor "Siz hangi evrakla kimden ödenek istediniz bu konu için ve ödeneği kim vermedi?" diye. İşte ABD ve İsrail'e gelmeden önce bu sorunun cevabını bulmalıyız...

Aynı karakol 5. defa basılıyorsa ve o karakolda muhtelif zamanlarda 44 askerimiz katlediliyorsa ve benim komutanlarım yaptıkları açıklamalarda beni salak yerine koyuyorlarsa "kimse bana şehit edebiyatı yapmasın" arkadaş...
« Son Düzenleme: 06 Ekim 2008, 08:12:23 Gönderen: KILÇIK » Logged
KILÇIK' Adlı Üyenin İmzası

CEREEEEN, GIZIIIIIM, BENİ NEDEN GANDIRDIN GIZIIIIM? (YILBAŞI GECESİ ÖLEN ÖĞRENCİLERDEN BİRİNİN  BABASININ, KIZININ CENAZESİ BAŞINDAKİ FERYADI...)
06 Ekim 2008, 17:13:42
Yönetici
*

« Yanıtla #7 :»

İkbâl için ahâbı siâyet yeni çıktı; Bilmez idik evvel bu dirâyet yeni çıktı

Düşmanlara, ahbabını “zem”, oldu zarâfet; Dildârdan, ağyâra şikâyet yeni çıktı

Sâdıkları tahkir ile red kâide oldu, Hırsızlara ikram ü inâyet yeni çıktı

Hak söyleyen evvel dahi menfur idi gerçi, Hâinlere ammâ ki riâyet yeni çıktı

Eyvah bu bâziçede bizler yine yandık, Zîrâ ki ziyân ortada, bilmem ne kazandık.
Ziya Paşa…

Yazan KILÇIK olunca cevap yazmakta bizim için elzem oldu…  Smiley

Alıntı:KILÇIK tarafından gönderildi.
Ben bu konuda maalesef yine üsttekilerin yaklaşımlarına uymayacak bazı şeyler söyleyeceğim...

Değerli kardeşim;üstekilerden farklı söylüyorsan kimnle aynı söylediğini düşündün mü hiç?

Bence öncelikli olarak öldürülen askerlerimize "şehit" denilerek anaların yüreğini soğutma işinden vazgeçmeliyiz.

Hadi o zaman sen bir isim ver biz kullanalım o halde.Son dönem gazetelerimizdede sıkça görülen bir sıfat olan”ölü”nasıl geliyor kulağa?

Onlardan kastım ordunun yönetim kademesi...

Onlar dediklerin eğer başkasıysa biz kimiz?

Savtekin hocam yok öyle beleşe ABD'yi İsrail'i suçlamak... 

Beleşe mi dediniz?Başlığı okumadınız mı?Sanırım klavyeye acele oturmuşsun değerli kardeşim.
Bizden çok bedel ödeyen yok bu konuda.Beş binden fazla Şehit var ortada.Hele işi birde sayıdan çıkarıpta evlat,eş olduklarını düşündüğünde çok daha hazin bir bedel  var orada.

Senin komutanların ve siyasilerin üstüne düşeni yapıyor mu? Hedefi uzaklara koyunca bugünü kaçırıyoruz. 

Yapmıyorlar.Ne yapmak lazım?Şehit edebiyatı dediğin hissiyatı ortadan kaldırırsak bu yetecek mi?

Artık benim şehit tesellilerinden çok "ikna edilmeye" ihtiyacım var...

Senin iknaya ihtiyacın olabilir.Benimde öyle belkide.Ama gidenlerin ateşini ikna edilmekte söndürmüyor.Benim iknadan çok karşılığının verilmesine ihtiyacım var.Kesinlikle ikna falan kesmez ne beni ne benim gibi düşünenleri ne de şehit ailelerini.
Neya ikna edileceğiz beş binin üstüne gidenlerin de gitmesi gerektiğine mi?

Benim paşalarımın "hayali laiklik bekçiliğinden çok daha önemli olan vatan bekçiliğine" fırsat bulamamak için mantıklı bir açıklamaları var mı acaba?

Yok,olmadığını bende sizde biliyorsunuz.Ne tavsiye ediyorsunuz?Onlarda yoksa biz ne yapmalıyız?

İşte ABD ve İsrail'e gelmeden önce bu sorunun cevabını bulmalıyız...

İlahi tanımasam şu cümlene acaba bilmiyor mu diye cevap yazmaya kalkardım?

Siz gerçekten abd ve İsrail’i bu işin içinden çekip çıkarıpta,paşalarla ve ya edebi şekillerle bu soruya cevap bulacağınızı mı sanıyorsunuz?

Eğer evet bu olmadan olmaz diyorsanız o zaman anlayacağım ki samimisiniz sorunuzda ve cevap vermeye çalışacağım.

"kimse bana şehit edebiyatı yapmasın" arkadaş...

Ben yaparım.Hem de sonuna kadar,ölümüne yaparım.

Her kim ki bu yazılan ve çizilenleride “edebiyat”lafı ile basitleştirme gayretine girerse (eğer samimi bir vatan severse)aklına şaşarım ben onun.Yok zaten hainin biriysede gücümün yettiği yerde o konuşan ağzını yırtarım.

Bu millet neler gördü neler yaşadı.Hatırlar mısınız 12 Eylül sonrası oluşturulan ortamı?Hani ne denirdi;”Efendim bırakın vatan,millet,sakarya edebiyatını.”

Bıraktık.Bıraktıkta nereye geldik?

Daha mı faydalı işler başardık yoksa daha mı medenileştik?Artık gençlerimizin neredeyse %80 bilmiyor bu değerleri.İstediğimiz oldu mu?Yoksa tam tersi bir serkeş topluluk mu oluşturduk onlardan?

Şimdide bu moda çıktı.

Bırakın şehit edebiyatını diyorlar.

Açında izleyin Med tv.yi bakın;onların leşleri ne ifade ediyor onlar için?

Kitapsız pekaka bile şehitlik makamından bir şeyler umarken biz Müslümanlar bundan vaz geçmeliyiz öyle mi?

Yok ben onu demiyorum öyle değil falan diyorsanız o zaman söyleyin bana ne diyeceğim ben Bayraktepede vurulanlar için.

Gazel okumayın bana,adını koyun adını…

Sâdıkları tahkir ile red kâide oldu, Hırsızlara ikram ü inâyet yeni çıktı

Hak söyleyen evvel dahi menfur idi gerçi, Hâinlere ammâ ki riâyet yeni çıktı

Eyvah bu bâziçede bizler yine yandık, Zîrâ ki ziyân ortada, bilmem ne kazandık.

Ne güzel demiş değil mi Ziya Paşa…?

Onun zamanında yeni çıkanlara geriye bakında görün neler eklenmiş?

“Vatan’a,Millet’e” edebiyat diyenler ve kabul ettirenler bu günlerdede “Şehadet’i “aşağılamak için her yolu mübah görüp onunda adını edebiyat yaptılar.

Yakında ölü tabiri tutar yerini bu sözün.

Sizde sorgularsınız bol bol paşaları,bakanları…

Kimin ve neyin üstüne bastığınızı hiç düşünmeden eklersiniz eskiden yok olanlara yeni kavramlar.

Hemde Şehadetin,Şehitliğin ayetle sabit bir sıfat olduğunu bilerekten.

Not:Son sözlerim Kılçık kardeşime değil.

Bu dediklerimin muhattabı bu günlerde medyada askeri ve yönetimi aşağılamak için fırsat kollayan bir kısım satılık kalemedir.

Ancak alıntı yaptığım ve altında sorduğum soruları kendisine yönelttim.

Cevaplama nezaketini gösterirse konuyu dahada açmaya çalışırız.

« Son Düzenleme: 06 Ekim 2008, 17:17:23 Gönderen: Savtegin » Logged

Savtegin BAKTIĞIMIZ KONULARA YORUM YAPMADAN GEÇMEYELİM. NETİCEDE EMEK VERİLMİŞTİR.EMEĞE SAYGI DUYALIM.

06 Ekim 2008, 21:03:55
Deneyimli Üye
*
Üye No: 1477
Teşekkür Sayısı: 628

« Yanıtla #8 :»

bir kaç kere okudum sonra yorum yazdım sonra sildim şimdi  silermiyim bilmiyorum
bu gün doğal olarak herkes bu elim hadiseyi konuştuk konuştuk ortak bir düşünce yakaladım oda şu
ÇOK CİDDİ BİR İHMAL VAR kılçığın şehitlikle ilgili hiç bir tesbitine katılmıyorum ama hiçç
analar şehitlikle avunmasalar kahırlarından ölürler
şehitlik kavramını içini boşaltmak son derece vahim bir hadisedir şehitlik olmassa ne diye askerlik yapıyoruzki daha evvelde yazdım evet eleştirecez tabiki bu forumda bunu iyi niyetle yapanlardan biridir kılçık öyle olduğuna inanmasam çarşı çoktan karışmıştı zaten
şunu soralım kendimize korkmadan bu hadise başka bir ülkede olsa ne olurdu mesela fransa italya ing re de olsaydı istifasız bu olay kapanırmıydı para konusu varki insan kahroluyor para yokmuşda taşınmamış yavv bu millet 300 milyar dolar verdi dahada verir ne demek para yok ne yapcan hem parayı malzeme sende iş gücü sende bu çok büyük bir gaf
bir yerde okumuştum derki büyükler BABALAR ÇOCUKLARINI GÖMMESİN  bırakın ÇOCUKLAR BABALRINI GÖMSÜN!
( ziya eşrefin dediklerini anlamadım kusur benim bir açıklsanız hocam)

mendakka5 BAKTIĞIMIZ KONULARA YORUM YAPMADAN GEÇMEYELİM. NETİCEDE EMEK VERİLMİŞTİR.EMEĞE SAYGI DUYALIM.

06 Ekim 2008, 22:20:12
Yönetici
*

« Yanıtla #9 :»

Abi mesele KILÇIK kardeşim değil...

Belirttim zaten.

Ancak öyle bir hava oluşturuluyor ki Türkiye'de çok rahatsız edici bir şey bu.

Ne yazık ki KILÇIK kardeşimin ifadelerindede farklı düşünüyorum üstekilerden derken toplum mühendislerinin izlerini görüyorum.

Şehitlik kavramı bile sorgulanır hale geldi...

Duymuyormusunuz tv.lerde yakında bunlar şehit falan değil denilmek üzere.Boşuna ölüyorlar diyecekler neredeysede lafı çeviriyorlar.

Çanakkale'de askerlerimiz için Mustafa Kemal bakın ne diyor:

“…Karşılıklı siperler arasındaki mesafeniz sekiz metre, yani ölüm muhakkak… Birinci siperdekiler, hiçbiri kurtulmamacasına kamilen düşüyor, ikincidekiler onların yerine gidiyor. Fakat ne kadar gıpta edilecek bir  soğukkanlılık ve Allah’a güvenerek biliyormusunuz! Öleni görüyor, üç dakikaya kadar öleceğini biliyor, hiç ufak bir korku ve çekinme bile göstermiyor; sarsılmak yok! Okuma bilenler ellerinde Kuran-ı Kerim, Cennete girmeye hazırlanıyorlar. Bilmeyenler Kelime-i Şahadet çekerek yürüyorlar. Bu Türk askerlerindeki ruh kuvvetini gösteren şayanı hayret ve tebrik misalidir. Emin olmalısınız ki Çanakkale Muharebesini kazandıran bu yüksek ruhtur.”

Şimdi mutlak ölümü bilenler için ve ölecekleri için şehit demiyecekmiyiz?

Genel Kurmayı,siyaseti sorgulayacak olanlar kendilerine başka bir malzeme bulamadılar mı?

Kimin üzerinden neye yükleniyorlar?

Ben 28 Şubat sonrasını çok ama çok iyi bilenlerdenim.

Hani kelimenin tam manasıyla;

Sencileyin hasmını rüyada değil topun namlusunda görenlerdenim...

O gün ortada Müslümanım diyenlere nasıl dersin o sözü diye dolananlar bu gün Şehit demeyin ihmal kurbanı bunlar idye dolaşanlarla aynı kişiler.

Adamlar tam manası ile toplum mühendisliği yapıp resmen kavramların içini boşaltıyorlar.

Milli hasletler gideli çok oluyor,sıra dini kavramlara geldi.

Peki bundan sonra ne var sizce?

İhmal mi var?Evet var hemde gün gibi ortada.

O halde bunun hesabını sormanın yollarını arayın Şehitlerin Şehadetini sorgulamaya açmayın.

Konuya salt Genl Kurmay ve ya siyasiler olarak bakmak uyku halidir.

Alınan önlemleri yetersiz görüp,bu olmasaydı olmazdı demek en hafif benzetmeyle konuyu bilmemektir.

Sorunun cevabı belli değil mi?

Kuzey Irakta ipler kimin elinde,kim tutuyor tasmaların zincirini?

Neden büyük resime bakmak yerine ufacık bir detayda boğuluyoruz?

pkk kurucuları Yahudiler değil mi?

Çekiç güç denilen abdliler bu işin koruyucusu ve hamisi değilmiydi?

Sorunun cevabı hala mı o kadar karışık görünüyor?

Alın cevap o zaman abd burdan gitmeden,elini çekmeden siz nereye karakol kurarsanız kurun evlatlarımız şehid edilecek.

Bunu yapabilecek bir siyasetiniz yoksa bunun adı Türkiye'yi böl-mek-tir.

Dengeler içerisinde Rusya'yı,Çin'i,İran'ı kullanamıyorsanız bu sizin sonunuz demektir.

Neden kimse görmüyor bunları sizce ben ve ya benim gibi düşünenler mi çok zeki yoksa görüpte susanlar mı satılmış?

Arkadaş Dünya'ya hakimiyetin yolu üç bölgeden geçer;tarihte bu hep böyle oldu,bu günde böyle.

Kafkasya,Bağdat ve Afgan sınırına kadar olan toprakları elinde tutamayan,kullanamayan devletlerin hiç birisi süper güç olamaz.Olamadı olamayacaktır.

Siz bu gün Irakta ve Güney Doğuda olanlara hala isyan gözü ile mi bakıyorsunuz?

Sizce Gürcistan için Rusya boşuna mı fırtınalar kopartıp,Çeçenya'da katliamlar yapmaya 200 yılı aşkın bir zamandır devam ediyor?

Abd Afganistan'a gerçekten Taliban için mi geldi?

Açın gözlerinizi ya bu siyasete uygun ve bunları boşa çıkaracak bir siyaset üretecek insanları getirin başa ya da çok yakında olacaklara hazır olun.

Bırakın Şehidlerimizi rahat uyusunlar.Mekanları cennet olsun.Anaların yüreği,sevgililerinin,nişanlılarının gönülleri bununla avunsun.

Var mısınız bir stratejik derinliğe?

Hürriyetsiz,Milliyetsiz,Cumhuriyetsiz,Zamansız,Yeni Şafaksız,Stvsiz,Atvsiz,Showsuz,kanaldesiz,startvsizi bir gerçek değerlendirmeye.

Kirsiz ve küfsüz.

Varsanız buyrun başlayalım.

Yukarda bence başlamak için yeterli malzeme fazlasıyla var.

06 Ekim 2008, 23:47:30
Yönetici
*
Üye No: 6300
Teşekkür Sayısı: 578
Düşündüğümü söylerim, düşünmem gerekeni değil...

« Yanıtla #10 :»

Abi müsaade ederseniz bu konudaki cevap ve düşüncelerimi yarın sabah yazmayı düşünüyorum... Yalnız yukarıda samimi düşüncelerimi yazmıştım. Ama " Cehenneme giden yol, iyi niyet taşları ile döşenmiştir" lafını da göz ardı edecek değilim... Belki toplum mühendislerinin empozesini yazıyorum ama düşüncelerimde samimiyim...

Müsaadenizle vaktiniz olursa yazacaklarıma temel olması babından "şehadetin tanımını" bilen birisi yazsa çok memnun olacağım...

Yalnız vereceğiniz tanım mümkünse efendimize (sav) veya kurana dayansın... Malum bu ülkede Çetin Emeçlere de Uğur Mumculara da, haber yapmaya giderken kaza geçirip ölen gazetecilere de "şehit" deniyor...

Yukarıda verdiğiniz örnekte Çanakkale Savaşındaki askerin ruh hali ile kaderine küserek doğudaki o karakolda "mecburi" vazifesini yürütürken belki şehadete dahi inanmadan ölen askerin ruh hali ve mertebesi eşit olabilir mi? (tabii ki zan üzerine konuşuyorum)

Şehadet vatan için midir yoksa din için mi?

Ben bu sorunun cevabını samimi olarak "bilmiyorum"

Daha doğrusu ben "din" için olduğunu sanıyordum ama siz sanki başka bir şey söylüyorsunuz...
« Son Düzenleme: 06 Ekim 2008, 23:48:43 Gönderen: KILÇIK » Logged

KILÇIK BAKTIĞIMIZ KONULARA YORUM YAPMADAN GEÇMEYELİM. NETİCEDE EMEK VERİLMİŞTİR.EMEĞE SAYGI DUYALIM.

07 Ekim 2008, 00:30:48
Birlikte Üyesi
*
Üye No: 10950
Teşekkür Sayısı: 402

« Yanıtla #11 :»

Tarihi , İslam topraklarının sahibi iri ULUS Devletleri tek tek parçalayarak, EVANGELİSTLER liderliğinde BATININ desteğinde, İTTİFAK halinde gerçekleştirilmeye çalışılan küresel HAÇLI projesinin hakim kılınmasında, TAKTİK ARGÜMAN olarak kullanılmakta olan TERÖR örgütünün saldırılarında hayatlarını yitirenler,ŞEHİTTİR..

İslam toprakları üzerinde BOP'un gerçekleştirilmesi, Türkiye ve İran'ın parçalanmasını gerek koşul kılmaktadır.

Bu her iki ülkenin parçalanması gerçekleştirilmeden,Ortadoğu hakimiyeti ve Büyük İsrail,Ermenistan projesi hayata geçirilemez...

Türkiye Ortadoğunun, İran ise Orta Asya ve Hazar bölgesinin tek anahtarıdır..

Bir yanda PJAK ,öte yanda PKK malum merkezlerin hizmetini ifa etmektedir ve özellikle Türkiye,Irak,İran ve Suriye üzerine tevcih edilmişlerdir..Son dönemlerde Batı Azerbaycan'da da faaliyetlerini artırdıkları gözlemlenmektedir..

Bolkar.......................

Not : Milli Mücadele esnasında verilmiş Türk zayiatı 48.511'dir..Bu rakama Güney ve Güneydoğu (Çukurova,Maraş,Gaziantep,Urfa ) çarpışmaları da dahil değildir..

« Son Düzenleme: 07 Ekim 2008, 11:34:01 Gönderen: Bolkar »